23. juni 2011

Barnehjørnet

Siden vi ikke har loftstue eller kjellerstue, ungene trives best i umiddelbar nærhet til oss, og det må mekles hvert femte minutt uansett, har vi prioritert ungene i stua. Foreløpig har det fått bord, et nydelig ett fra hytta til mormor og morfar, stoler og lenestoler. Planen er å henge opp en "lysekrone" over bordet, og finne en liten kommode som kan romme pulespill, tegnesaker og lignende. 





















Ungene synes det er stas å ha ett eget bord å sitte ved, og klatre på. ;) Her serveres også maten som lages i kjøkkenkroken.

Naboen og mannen fikser, høytrykksspyler og klargjør den felles terrasssen til beising og maling. Her holder vi på med tusen prosjekter på en gang. ;) Jeg vasker klær, pakker og skal gjøre de siste innkjøpene til ferien. Det skal bli nydelig! 

21. juni 2011

Søm og søte barn

IKEA stolene som vi har til ungene har fått seg ett lite ansiktsløft. Trekkene var kjedelige, hvite og flekkete. En tur på stoff og stil, og noen sømmer senere, er de friske og mange hakk koseligere.



































Turen til Stoff og stil ga mersmak. Så mange fine stoffer som finnes! Nå planlegges både det ene og det andre sømprosjektet. Foreløpig har vi en del prosjekter i huset, så det blir lite tid til å sitte med symaskinen. Den siste uken har vi skiftet fronter på kjøkkenet, og jeg gleeeder meg til å vise dere forandringen!

8. juni 2011

Kjøkkenkrok

Ungene sin kjøkkenkrok er klar, og den er flittig i bruk av begge ungene (og så koser mammaen seg med å rydde når dagen er omme;) ). Her får vi stort sett servert pizza og drikke. Jeg merker at de leker mye mer med komfyren, nå når det er kopper og kar lett tilgjengelig i hyllen over. Korgen ved siden av er fra Åhlens, og inneholder resten av kjøkkenutstyret.  

5. juni 2011

En krok

I den innerste delen av stua, er sofakroken. Ettersom den ikke er særlig bred, har vi valgt å henge tv-en på veggen, og sette alt tv-tilbehøret i et skap (IKEA bestå) i kroken. Mannen har jobbet hardt å skjule alle ledningene, men særdeles behjelpelige barn førte til at den siste listen ikke ble satt på, og slik ligger den enda..

Kroken er koselig, men jeg savner ett bilde over sofaen. I natt da jeg ikke fikk sove, malte jeg et bilde, ja inni hodet selvfølgelig, mulig jeg prøver meg på å realisere det. Hvis ikke er det godt mulig ettårsbildene av ungene havner der. Jeg ønsker meg også veldig, en godstol, men mannen mener at den fortsatt er under diskusjon. Hmrf.

Den gule puta er ferdig. Og det var ett strikketøy av den drøye sorten. De svære flettene gjore at det gikk med tre nøster mer på den gule enn den rosa puten. Nå er jeg ihvertfall ferdig, og fornøyd ble jeg heldigvis!  

I strikkekorgen ligger det nye håndarbeidet. Heklateppe i bestemorstriper. Foreløpig utrolig morsomt!