4 egg og 2 dl farin piskes til eggedosis.
Smelt 200 g margarin og 200 g kokesjokolade i en kaserolle.
Vend forsiktig sjokoladen inn i eggedosisen og tilsett 2.5 dl hvetemel og 1ts bakepulver. Hell røren over i en 24 cm smurt rundform. Stekes på 210 grader i 15minutter.
Kaken SKAL være bløt (mislykket) i midten!
Server med iskrem og nyt i godt selskap!
ingenting som inneholde sjokolade bør kallas mislykka..
SvarSlettVeldig bra forklaring og veiledning til mislykket sjokoladekake! Og bra bilder av Linn og Malin. (Du får hilse til de..) Nå skal jeg hjem og slappe av, før det er Solid i kveld! Klem
SvarSlettDu har heil rett Grete! Her må me aksjonera, forslag t nytt navn folkens?
SvarSlettHallo
SvarSlettnamm.. d så kjempe godt ut !
kansje du bør kalle d new improved brownies ! hehe..
Det var ikke en dum ide Tonje, kanskje en variant på norsk "Bedre enn brownies" =)
SvarSlettJeg har tenkt sååå lenge å spørre om den oppskriften. Hipp hurra. Nå har jeg ingen unnskyldning til å ikke lage kake!
SvarSlettDer ser du Helene!.. du fikk bruk for denne siden før sukk for deg =)
SvarSlettMeg og to venninner brukte denne oppskriften i går, og var kjempefornøyd! :D takk skal du ha :)
SvarSlettSer at dette er et gammelt innlegg! Men den kaka tar "kaka", beste kaka jeg har smakt i hele mitt! Hadde tre sånne i konfirmasjonen min, og de gikk med en gang en tydelig favoritt i familien min :)
SvarSlettOg 18 år senere lager jeg fortsatt denne kaken med jevne mellomrom! Takk for oppskriften
SvarSlett