12. oktober 2006

Mislykket Sjokoladekake

4 egg og 2 dl farin piskes til eggedosis.


Smelt 200 g margarin og 200 g kokesjokolade i en kaserolle.



Vend forsiktig sjokoladen inn i eggedosisen og tilsett 2.5 dl hvetemel og 1ts bakepulver. Hell røren over i en 24 cm smurt rundform. Stekes på 210 grader i 15minutter.



Kaken SKAL være bløt (mislykket) i midten!



Server med iskrem og nyt i godt selskap!



10 kommentarer:

  1. ingenting som inneholde sjokolade bør kallas mislykka..

    SvarSlett
  2. Veldig bra forklaring og veiledning til mislykket sjokoladekake! Og bra bilder av Linn og Malin. (Du får hilse til de..) Nå skal jeg hjem og slappe av, før det er Solid i kveld! Klem

    SvarSlett
  3. Du har heil rett Grete! Her må me aksjonera, forslag t nytt navn folkens?

    SvarSlett
  4. Hallo
    namm.. d så kjempe godt ut !
    kansje du bør kalle d new improved brownies ! hehe..

    SvarSlett
  5. Det var ikke en dum ide Tonje, kanskje en variant på norsk "Bedre enn brownies" =)

    SvarSlett
  6. Jeg har tenkt sååå lenge å spørre om den oppskriften. Hipp hurra. Nå har jeg ingen unnskyldning til å ikke lage kake!

    SvarSlett
  7. Der ser du Helene!.. du fikk bruk for denne siden før sukk for deg =)

    SvarSlett
  8. Meg og to venninner brukte denne oppskriften i går, og var kjempefornøyd! :D takk skal du ha :)

    SvarSlett
  9. Ser at dette er et gammelt innlegg! Men den kaka tar "kaka", beste kaka jeg har smakt i hele mitt! Hadde tre sånne i konfirmasjonen min, og de gikk med en gang en tydelig favoritt i familien min :)

    SvarSlett
  10. Og 18 år senere lager jeg fortsatt denne kaken med jevne mellomrom! Takk for oppskriften

    SvarSlett