Disse frokostbrødene er virkelig lettvinte, og alltid med et perfekt resultat.
1l melk
200g margarin
75g sukker
2pk gjær
1 1/2 kg hvetemel
Smelt margarinen, tilsett melken og varm til 37grader.
Bland inn sukker gjær og hvetemel og elt deigen.
La den forheve i en halvtime.
Bak ut til 64 små eller 48 store avlange frokostbrød, pensle med egg og strø valmuefrø over.
Etterhev en halvtime.
Stekes i ovnen på 200grader i 8-10min.
Smaker spesielt godt ferske, med brunost og hjemmelaget jordbærsyltetøy på!
Kjempegode! Det kan jeg skrive under på. Dere får ha en god helg. Hvordan går det med leilighetssalg?
SvarSlettNå har jeg lagt frokostbrød her! :) Ble skikkelig god! nam nam..
SvarSlettÅ, så kjekt å hørra at nogen prøve oppskriftene =) Klem fra meg
SvarSlettkjæmpefin blogg du har,med mye spennanes:) deg blir eg nok å stikke innom:)
SvarSlettDisse var jo fantastisk gode :)
SvarSlettDisse er kjempegode! Tenkte å sette deigen med kald melk i kveld og bake ut i morgen tidlig. Har du prøvd det? Har invitert åtte jenter på frokost første skoledag, og det hadde jo vært supert med deilig gjærbakst-lukt i huset! Har du noen erfaring med langtidsheving av denne deigen? Forresten en super blogg dette med mange gode oppskrifter😊.
SvarSlett