18. februar 2008

Myk start

Myk start er navnet på en aldeles nydelig strikk til babyen-bok som jeg bare falt pladask for. Forfatteren har hatt til hensikt å lage en bok med enkle, funksjonelle og myke plagg, helt etter min smak.

Jeg har fra før av strikket flere av modellene som er samlet i denne i boken, verdens enkleste teppe, jakke strikket i ett stykke, djevellue, Fuglemammas omslagsbody og smetteskjerf. Så det sier seg selv at jeg har lik smak som forfatteren.
Dette er Tante Eias hettedress. Dressen er tiltenkt en liten baby som kom til verden for en og en halv uke siden. Mammaen er også glad i å strikke, så jeg måtte vri hjernen min etter noe som hun selv ikke har strikket, og som babyen kunne få bruk for. Dressen er helt fantastisk varm og myk, jeg har strikket den så den passer til høsten.


Det er en sånn bok som jeg har lyst til å strikke meg igjenom, begynne på side 1 og fortsette utover... anbefales altså ;)
(Jeg satser på at mammaen har det så travelt at hun ikke stikker innom og ser før den er overlevert.)

8 kommentarer:

Kristin Helene sa...

Kjempefin dress til babyen!!!
Enig med deg at Myk start er en helt fantastisk bok!!

Ingvild sa...

For enn flott dress du har strikka Kristine! :)
Har lånt den boka på biblioteket, er jo bare så mye nydelig inni den! Så tenkt å kjøpe meg den ja..

Kom på her enn dag at jeg sikkert ikke svarte deg ang den påskemelingen? litt treig til å svare til tider.. men kommer hjem enn tur da. Tror jeg kommer hjem den 18 mars.. Hadde vært koselig å møtes da om dere ikke er ute på påskeferie da?!
Alt for lenge siden!
klemklem

fru Dings sa...

SÅ mykje flott du lagar! EIn inspirerande blogg :) Myk start må eg få kjøpt meg. :) frå meg

Kristiane Benedikte sa...

Itte å ha sitt den dressen du hadde lagt så gjekk eg og kjøpte den bokå. E så enige med deg. Godt eg blei tante igjen for litt siden for då har eg noen å strikka te..
Må kanskje begynna og produsera litt så eg kan ha liggande o, sånn i tilfelle hehe..

God helg Kristine

Benedikte

*Tina* sa...

Denne var nydelig! Har vurdert å strikke denne selv, men kommet fram til at jeg heller skal strikke nøstebarndressen pga raglanfellingen. Monteringsarbeid når man ikke har symaskin er ikke sååå morsomt.. ;-)
Flott nettside og mange flotte strikkerier du har strikket!

*Tina* sa...

Du har vært og er en stor inspirasjonskilde, så du har allerede vært på mi favorittliste leenge.. ;-)

Runar sa...

For en artig form for blogging=)

DUuka innpå denna sia i min jakt på gamle kjentes blogger.

Lykke til videre=)

Anonym sa...

ingen fare:) eg e dårlige på blogging, men d komme sg nå:) å dressen blei eg så gla for:):) eg gal-gler mg t å ta an i brug!! å bogå har eg åg fått meg nå! masse kjekt!! du e så flinke- eg konne tenkt mg å lakt en blogg, men du har lakt en litt høge standar for mg;)