11. januar 2010

Irriterende perfeksjonistisk ...

Av og til blir jeg litt matt av meg selv. Etter å ha strikket en og en halv kveld på det som skal bli teppe til lillebror, begynte jeg å lure på om jeg var missfornøyd med begynnelsen. Det ble nemlig et lite felt i midten, og slik gikk det vel ikke ann å ha det ...En kveld og en formiddag senere, har jeg kommet like langt. Nå går krysset helt inn i midten. =) Fornøyd prøver jeg å unngå å tenke på at jeg hadde vært dobbelt så langt, hvis jeg ikke hadde rekket opp.Teppet er opprinnelig et sjal, men jeg strikker det som en firkant. Mesteparten av teppet blir i stjernemasker, som dere ser på bildet, og så blir det en blondekant rundt.

6 kommentarer:

Auuud sa...

Så fint det blir! :)

Anonym sa...

Nydelig Kristine! Kjempefin farge også. Men jeg begriper ikke at du orker å rekke opp noe du har brukt sååå lang tid på... Du har en beundringsverdig tålmodighet! (og rammet av en smule strikkeprefeksjonisme ja...:)
Men så blir jo strikkeriene dine helt nydelige også da...
Ha en fin kveld og lykke til med spødet!

Knib fra svigerinne-fryd

Småen sa...

Bedre å irritere seg en liten stund enn veldig lenge.. og det hadde du vel gjort hadde du latt være å rekke opp igjen;)

Heims lille verdenshjørne sa...

HAHA:D Kjenner meg igjen der ja;)

Nydelig farge:)

Silje

Camilla Kristiine sa...

Eg rekke alltid opp hvis eg isje e fornøyd..know the feeling:)Blir nok veldig fint!!!Alt du lage blir jo knallfint!!!

Heklehuldra sa...

Haha, du høres ut som meg! Slitsomt av og til å være perfeksjonist, ikke sant? :) Men du lager jo masse fine ting, så kanskje det ikke er så dumt å være litt perfeksjonist? ;)