19. januar 2011

Lene Holme Samsøe, igjen.

Jeg vender stadig tilbake til mønstrene til Lene Holme Samsøe. Jeg måtte telle over, og tilsammen har jeg strikket ni plagg som hun har designet, brukt mønsteret fra ett plagg og strikket votter og skjerf etter hennes mønster! Alle plaggene jeg har strikket finner dere i heftene hun har designet for Sandnesgarn, mix 0606, mix 0808 og mix 0910. Og enda er det en drøss med oppskrifter i de heftene, som jeg en gang vil strikke!

Denne gangen har jeg strikket en genser med flette til lillebror.
Den finner dere i mix 0606.

Skjønnasen! 7 kommentarer:

Lise sa...

Utrolig tøff genser :-) så flink du er!

Anonym sa...

hei kjekt at du er tilbake..mange koselig og nyttige innlegg fra deg. skal kjøpe eller se i de heftene du beskriver...sikkert din søster som har strikket en lilla kjole.. kommer ikke inn på hennes blogg ville spurt hvor det mønsteret finnes. kansje du vet det..ha en fin kveld

Helene sa...

Knallfin genser! Flinke-Kristine! :)

sandra sa...

Nydelige jakke- å ikkje lide nydeligere gutt!! Fytti så herlige!! Han har blitt så store :)

Lige de der blogge-riene dine:)

Klem

Ranveig sa...

Veldig koselig genser! Gleder meg til å være sammen med dere en hel uke om en måned :)
Anonym - jeg er Kristines søster og har strikket en lilla kjole. Mønsteret finnes i et Sandnesgarn hefte - husker ikke helt hvilket. Kan hende du Kristine vet? Du får komme over og se hos meg :)

[ barn i heimen ] sa...

Flinke, flinke deg!!!!
Og - tusen takk for tipset. Det ska eg jammen sjå godt på. Nå e ikkje mine gutta så lange/høge...men greit at an stemme i størrelsen ift armane.

Håbe du he det godt:)
Klem.

Hegeslilleboble sa...

Aldeles flott genser! Til apen også:)