18. april 2011

Påske!

Det er travle dager i Kristine-heimen. Men med mann og barn på hyttetur, arbeidshelgen vell overstått og ærendene som sto på lista utført, ble det jammen tid til en liten bloggings. 

Jeg begynner å bli så glad i påsken. Først og fremst på grunn av det fantastiske budskapet! Videre fordi jeg er glad i snop og masse tid med familie og venner!! 

 


Jeg ville bare tipse om noen gode ideer, som jeg mest sannsynlig sparer til neste år, ettersom store deler av årets påske går med til å overta hus, og male stue og kjøkken. Men du kan jo svinge deg rundt, og få til noe av dette!

Barn i heimen tipset i fjor om å lage en påskegrav med ungene. Det konkretiserer og visualiserer påskens budskap, og hørtes ut som en utrolig fint ting å gjøre med ungene hver påske! 

Disse eggene til Husfrugan var perfekte til å få brukt litt av alt det fantastiske scrappepapiret som jeg har liggende. De kan man jo lage så fargesprakende som man vil det selv.

Foreldremanualen tipset om at Små ting, hadde en beskrivelse for hvordan man kunne lage retro påskeegg. De er fantastiske!!

Den gode feen sin familie har årlig påskeeggjakt. Så kult! Jeg har noen små påskeegg, med plass il en snopeting eller to i hver - de skal gjemmes i hagen! 
Og for min egen del noterer jeg, at jeg har lyst til å lage pappmasje egg, som er kledd med silkepapir, slik vi gjorde da vi var på skoletur ett år!

Strikketøyet mitt passer særdeles godt til høytiden. GULT putetrekk til sofaen, med stooore fletter - KULT.

3 kommentarer:

Husfrugan sa...

Tack för länken! Och Glad påsk:)

sandra sa...

Supert innlegg me masse bra tips:) Tror me åg må laga en skattejakt i år:) Å du- meine du at du lage mangen små balla av silkepapire å lime på egge? Hadde vert koseli for de små- ¨sko hatt et påske-verksted:) Likte de forskjellige kulene på greinene dine :) Go påske!!

Helene sa...

Jeg kommer snart hjem og vil se fint nytt hus! Hurra!

God påske, fine Kristine!