31. oktober 2006

Som om jeg skulle ha skrevet det selv:

Grete said...
mitt problem æ ikkje UFO'a (ennå), men at æg ikkje lige å ha restegarn liggande. Derfor begynne æg på noge for å få vekk restegarnet, men enne opp mæ å trenga meir garn å kjøbe nytt - som igjen blir for møje og blir restegarn. For en ond sirkel.
1:19 PM


Til jul i fjor strikket jeg en kjole i gammelrosa farge til tantebarnet mitt.

Av restegarnet + nytt garn fordi det ikke var nok, strikket jeg et skjerf:Av restegarnet strikket jeg en babyjakke:I frykt for å måtte kjøpe mer garn er det rett før jeg hiver restegarnet, men det hadde jo vært kjekt med votter som passer til skjerfet....

4 kommentarer:

Gretty sa...

hihi, d komme i alle fall noge fint ut av d!!

Anonym sa...

Ja, dette handler jo ikke om strikking, men likevel. Det er nestne det rette stedet å spørre likevel. Du skjønner det, kjære Kristine. Jeg, vet du. Jeg. Det er vel aldri noen som har kalt meg "et godt husmoremne". Og det er jo likegreit, for det er jeg heller ikke. Men litt vil jeg jo få til. For eksempel i kveld da. Så skulle jeg være husmor på min måte. Og lage brød. Sånn på én to tre. Sånn putt oppi vann og gjær og kos deg, les en bok mens det hever litt og er litt i ovnen, og ta så ut et rykende ferskt og fantastisk brød. Men Helene-varianten slutter jo ikke sånn. Den slutter med "og ta så ut den avlange steinen som ligner på et brød". Så. Ja. Rett og slett. Jeg vil lære å lage brød! På ordentlig! Uten å måtte knekke tennene på Kristian fordi han er så høflig og spiser det og sier at det er godt. Vær så snill..?

Jeg er Kristine sa...

Usjyll,skriver oppgave... Hjemmelaget brød ja..jeg er på stadig jakt etter den perfekte brød-oppskriften, men det tar sin tid, mye på grunn av at hver gang jeg prøver så blir de murstein, smuldre-smuldre eller ikke gode. Jeg skal prøve ut flere oppskrifter, kanskje det kan bli en bloggserie..

AR sa...

Hei! Ser på det fine skjerfet du strikket av restegarn, kan jeg spørre hvor du fant oppskriften på det?
Fin blogg!