12. november 2007

Nesten ferdig!

Det er mye som er nesten ferdig i Kristineheimen. Mønsteret på smetteskjerfet er nesten ferdig, vesten fra Feminin strikk er nesten ferdig, og hvis jeg legger godviljen til, så er fisketeppet nesten ferdig.

Men det som opptar meg mest om dagen, er at soverommet nesten er ferdig. I den anledning skal dere få en liten preview.
Tapeten. Uten lys direkte på seg ser den nesten helt hvit ut, i lys og fra forskjellige vinkler kommer det frem et bladmønster i ett gyllent sølv/metall skjær. Rundingene dere ser på bildet under, har vi bare bak sengen.
Eikelaminat, enstav.
Lysekrone med blader.

Pax garderobe med Birkeland dører fra IKEA.
Gardiner i naturfarget lin fra IKEA (Aina).
Sengeteppet vokser stadig, nå har jeg ti lapper.
Jeg skal sy "trekk" til sengen, slik som det er gjort på dette bildet.
Grunnen til at jeg har hatt pause er at kameraet har vært på utlån. I tillegg har jeg hatt eksamen, begynt i ny jobb og på masteroppgaven. Nå har jeg spart opp på innlegg, i tillegg til at jeg snart blir ferdig med en hel gjeng med ting, som trøst til de som har savnet meg. ;)

4 kommentarer:

Ranveig sa...

Så kjekt at du er tilbake i bloggeverden. Jeg er tilbake i Trondheim etter en fin helg hos Inger Lise i Bergen!! Gleder meg til å se soverommet i levende live om litt mer enn 5 uker... Off... mye som skal gjøres før den tid :) Håper du har det bra på jobb.

Anonym sa...

D ser bra ud! Kor du har fått jobb hen? Nyskjerrige heranne...:)

Bai sa...

så veldig fint tapetet va!
kjekt å få inspirasjon før me ska igang med denslags sjøl :-)

Ingvild sa...

tenkte du kanskje var bortreist eg når du skreiv tilbake om 2 uker! Eg håpe eg får komma innom enn tur i juleferien og får se kordan det har blitt i huset! Og ikkje minst for å treffa deg :)
Kor du har begynt å jobba hen da?
Håpe alt er bra med deg :P
klemklem