22. desember 2007

Oppe!

I går flyttet vi opp, det er ubeskrivelig herlig! Med fantastisk god hjelp fra venner og familie er vi i mål med oppussingen for denne gang. I dette øyeblikk sitter vi i stuen i morgenkåper, ser tegnefilm og nyter tanken på at vi ikke skal jobbe i dag!

I går vasket jeg og to av søstrene mine ut andre etasjen i huset. Utover kvelden flyttet vi opp og pyntet til jul. Da vi skulle sette opp julekrybben fortalte jeg at Siri hadde sagt at de hadde julekrybbe til figurene våre fra Willow tree.

Jeg vet ikke om det var tanken på prisen på julekrybben eller tilgjengeligheten på materialer og verktøy som slo inn, men Bjørnar dro med seg Inger Lise og satte i gang med å spikke en krybbe. Jeg skal innrømme at jeg var skeptisk til - nå lager vi julekrybbe på innfallsmetode- prosjektet, men resultatet ble utrolig bra! Med en lysslynge inni, ble julekrybben veldig stemningsfull!

Bjørnar: Jeg sager, du spikrer.
Inger Lise: ok

Resultatet:3 kommentarer:

Cathrin sa...

så fine an blei....

Anonym sa...

Gratulerer med ny stue og kjøkken! Sååå kjekt at dere fikk flyttet opp før jul! Vi gleder oss til å komme og se. Nåmå dere virkelig slappe av og nyte en nyyydelig juleferie!

Knib fra Elin

Anonym sa...

Så fine julakrybba! Meg og Olav har bestemt oss for å ønsk oss julakrybba t neste år. Den me har e mest t glede for Mathias...