22. april 2008

Heklerier

Jeg har lært meg å hekle!

Etter mange "kan ikke DU hekle?" i løpet av de siste par årene, fikk jeg plutselig inspirasjonen over meg. I løpet av de siste dagene har jeg prøvd meg frem med tre forskjellige heklede ruter, med internett som hjelp selvfølgelig.


Først heklet jeg to bestemorruter. Det gikk rimelig greit. Jeg brukte en oppskrift på garnstudio, og bare elsker de fantastiske fargekombinasjonene man kan få i et slikt teppe.
For å teste meg selv litt, og se om jeg virkelig hadde lært noe, heklet jeg denne ruten, også fra garnstudio. Det gikk også bra.

Da følte jeg meg moden for å bla opp i inspirasjons mappen min på pc-en, og fant frem til hekleprosjekter som jeg har lagret som mulige fremtidige prosjekter. Da dukket dette fantastisk sekskant-teppet som moonstiches har heklet opp, og jeg måtte bare prøve meg!

....hvis jeg noen gang kommer så lang som til å få lyst til å hekle et stort prosjekt - så kan jeg ihvertfall! (Og jeg tipper det blir et teppe av sekskanter.)

4 kommentarer:

Ingvild sa...

hekling er gøy :) Fine farga du hadde på rutene. Flink du e som har lert deg det sjøl og, det må eg sei :) Alt bra der? Klem fra ingvild

Anonym sa...

Ååååå, nå fekk eg åg lyst å hekla! Kor på internet du hadde fonne guide t hekling? Forresten så har eg fonne ud kæ planten så vokste ud av brudebuketten din hette: Sherlock Holmes. Å eg har kjypt ein t boghyllå t Trond:)

Hilsen Unn Iren

jogusi sa...

Kjempefine heklerier. En kan lage mye av hekling også. Ha ei fin helg.

Saria sa...

Sånne bestemorruter synes jeg er så fine! :) ha en fin helg!