5. mai 2008

Sommer

Plutselig har jeg fått nok av alt det hvite. Jeg kjenner at det er sommer - og jeg trenger å friske opp stue og kjøkken. På en liten bytur fant jeg noen kjøkkenhåndklær fra Green Gate, de fikk bli brikker på bordene. Etter dette kommer jeg til å være på utkikk etter tilbehør i denne herlige stilen.

Det neste håndarbeidsprosjektet blir ett heklet teppe i sommer rødt, rosa, lyseblått, mørkeblått, lysegrønt, mørkegrønt og hvit. Jeg må bare finne en garnsort med de rette fargenyansene.
Og jeg har snart bursdag, og da ønsker jeg meg fiiine krus fra Green Gate!

12 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Hei! Jeg var i Tromsø i helga og kjøpte samme type tørkehåndklær, men i lys blå. Kjempefine som duk, for ikke å snakke om alt det fine de har av kopper, mugger m.m.

Anonym sa...

Om vi plutselig vinner i Lotto og kjøper oss hus, så vil jeg leie inn deg som interiørkonsulent (og personal shopper)! Du trenger ikke akkurat sette av tid, det kan nok bli en stund til... ;o)

Gretty sa...

hoho! æg trur jammen mæg du sko våre i danmark! æg he kjypt mæg to duker fra green gate! leste bloggen din å syns de ligna så mæje at æg måtte sjekka merket.. æg æ klar for meir green gate!

frøken ij sa...

jeg liker bloggen din, så ta en titt i bloggen min :)

Strikkerier sa...

Wow, jeg har lest hele bloggen din nå jeg... Utrolig mye fint, ekte husmor du!!!

Gleder meg til fortsettelsen!!

Frk.Badegakk sa...

Deilige prikker! Uheldigvis eller hva man skal si, så har jeg en sambo som ikke liker prikker, OG som legger merke til hvordan det ser ut rundt han. Så prikker er fy fy.

Da får jeg bare nyte det her inne da! Ha en strålende helg!=D

*Hege*-mine små skatter sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Saria sa...

Åh den rosa duken med prikker på likte jeg! :D Stikker innom for å ønske deg en fin søndag :-)

Anonym sa...

Hei! Jeg har blitt litt hektet på å lese hobby/interiør-blogger i det siste. Deilig underholdning! :) Synes du har en utrolig fin blogg! Håper det kommer flere innlegg, men det krever jo både tid og motivasjon, så forstår godt at det kan bli en pause i ny og ne. Jeg har ingen blogg, men kan se for meg det. Nå er det endelig helg. Skal leve ut litt av hobbyinspirasjonen jeg har fått nå. :) God helg!

Ranveig sa...

Håper dere koser dere i Danmark :)

Heidi sa...

Heisann!Ville bare skryte av bloggen din, utrolig masse fint her:)En inspirasjon:) Hilsen Heidi

Cathrin sa...

5 mai e kjempe lenge siden... bare så du vett d