26. april 2009

Bluse

Mellom rettstikkingen på babybuksen jeg holder på med, gjorde jeg ferdig denne blusen. Jeg rakk å strikke opp til bølgemønstert før Alma ble født, og etterpå har den bare blitt liggende. Blusen er fra det samme heftet som kjolen/tunikaen/trøyen, strikket i største størrelse. Jeg synes den ble veldig fin, og tror jeg må strikke en lyseblå som passer til Almissen nå.

Minialpakka fra Sandnesgarn er nydelig mykt. Jeg lurer på om det er fint i bruk, eller om det er så mykt at det blir "slaffsete".

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Kristine!
Nydelig topp. Jeg har strikket to til datteren min, også i største størrelse. Jeg har strikket de i SISU, som er et ullgarn blandet med nylon (?), noe som gjør dem slitesterke og lette å vaske. Imponert over alt håndarbeidet du lager. Du er jo en racer-strikker!Ikke nok med at du er rask, det du lager er også helt nydelig. Koser meg med å kikke innom bloggen din, den er til stadig inspirasjon for meg.
Hilsen fra "Nelli"

Hanne sa...

Dette er første gang jeg kikker innom den koselige bloggen din, men jeg kommer tilbake! Du lager mye fint!

micano sa...

nå har jeg koset meg lenge med å lese her på bloggen din! Veldig mye nusselig strikk!! :-) Jeg skulle ønske jeg hadde tålmodighet til sånt pirk.. eller kanskje er det bare motet som mangler.. hehe..
Ha en fin helg!
Monica

*Kristin* sa...

Nydelig! Koselig blogg :)

Lovise sa...

Hei!
Jeg ramlet tilfeldigvis innom hos deg, og jeg må si jeg er imponert over din dyktighet på strikkefronten.
Ikke alle på din alder kan måle seg der, det er sikkert og visst. Fortsett sånn, du får masse glede av denne hobbyen i livet videre:)

Monicas sa...

heisann...så mye fint du har laget....flink er du..å fin blogg har du

Anonym sa...

Heia
Veldig fin blogg.
Du er veldig flink med hendene!

Kan du ikke legge ut flere gode matoppskrifter ?

Simple Lovely sa...

Så fin blogg du har (misunnelige på folk som er så flink til å strikke, mye lekkert du har laget til datteren din) og nydelig bord du dekket til barnedåpen!
Lett hadde jeg vært med på husmorskole, er 24år og husmor selv (bor i Stavanger) kjekt å ''treffe'' andre som er hjemme!
Håper det er i orden jeg føler deg videre?
Julie (The Lavendar Room)

Anonym sa...

Så flink du er Kristine:) Morro å se:)