20. april 2009

Trøye/tunika/kjole

Alma har vokst ut av uglekjolen. Som jeg har vært SÅ fornøyd med, nydelig er den! Jeg synes det er praktisk med en liten lun kjole, å trekke over strømpebuksen og bodyen, så da måtte jeg strikke en ny.

Jeg tok utgangspunkt i denne trøyen, og strikket den lenger, og på ett pinnenummer mindre. Perlemorsknappene er prikken over i en, nesten som ett smykke er de!

Heftet som Lene Holme Samsøe har designet alle modellene i, har SÅ mye fint. Jeg er i gang med en bukse, til en liten babyfryd som er ventet i nærmeste fremtid!

8 kommentarer:

Baddie sa...

Satt akkurat å kikket i det heftet selv, er så mye fint der. Smart å gjøre om toppen til tunika/kjole. Kjolen ble kjempefin, ser ut til at lillemor er fornøyd også.

flisa sa...

Så kjempefin kjole! Og sånn ei fin modell du har.

sandra sa...

kjempefine!!!

Anonym sa...

Så fin den ble når knappene også er på! Og så snille tanten da, som strikker babyfryd-bukse...Du er en knupp!

Englemor sa...

Herlig mønster! Du koser deg sikkert masse nå som du er hjemme. Nyt dagene!

sandra sa...

du, eg har lakt ud lue og sokker nå, å det e sama mønstere så ull-innleggå eg strikka for ei ti tebage... du huske ikkje ka garn eg strikka me? Tror d va et tips fra deg ser du, men eg har selfølgeli glemt ka d va...tynnere enn lanett sitt garn, trodde ikkje d va marino.

Unknown sa...

Så nydelig, både plagget og lille-tulla. Du velger virkelige flotte design. Det ligger en liten ting til deg i bloggen min.

mvh solfrid¤

Husmora Torunn Husbyn sa...

Så koselig blogg du har! ;-)