26. oktober 2009

Nips

På skjenken i stua står disse søte sokkene og minner oss på at det skal komme en lillebror i mars. De er så søte at jeg ikke har hjerte til å pakke de vekk, så de fungerer som nips en stund. ;)

Mønsteret er hentet fra bloggen Ullent evntyr, her er selve mønsteret. Sokkene skal sitte godt på små babyføtter, de var i tillegg morsomme og raske å strikke. Det blir helt sikkert flere slike!

En langhelg på hytta har resultert i nesten ferdig ribbebukse. Selvfølgelig må jeg ut og kjøpe litt mer garn, men jeg satser på å ha den ferdig til i morgen. Hvilket fargealternativ det ble? Vent og se ...

6 kommentarer:

Linda sa...

Nydelige sokker, og jeg kan bekrefte at de sitter godt på foten! Faktisk var sokker av denne typen de første sokkene gutten min fikk på føttene! (Mmm, mimre..)

Konvallhaugen sa...

Hei!
Flotte sokker ja. Hvilket garn har du brukt? Jeg strikket slike i garnet lerke, og det er jo bare så nydelig.
Ha en fin dag!

Kristine sa...

Å, hælle dussan - så nudelige!
De var bare helt skjønne..
klem Kristine

sandra sa...

søde:) kos dåkke påm tur! me ses en dag t neste uga! hb dk e hj neste held- me har bursdags-"barn"

Anne sa...

Hei..
Satt å søkte litt på nettet og kom over noen engler som du stor-produserte i 2006. Har du fremdeles oppskriften på de? Lyst å dele med meg??

annek_m(at)yahoo.no

Marita sa...

Så koselig blogg du har! :)
Også må jeg si meg enig med de andre her; slike sokker er gull verdt! Begge guttene mine har hatt slike og brukt de hver eneste dag!

Ha en fortsatt fin søndag!