19. november 2009

Til lillebror

Jeg strikker og strikker, og har snart noe å vise frem. I gangen, og på Alma sitt rom, jobbes det, så det er ikke alt for lenge til de kan vises frem. I mellomtiden kommer ett lite innlegg om lillebror.

I morgen er jeg allerede 24 uker på vei, og over halve svangerskapet er over. Den lille gutten vår sparker i vei, og det er lett å kjenne sparkene på utsiden nå. Her en morgen kunne jeg følge tumlingen inne i magen, sparkene gikk fra venstre side av magen, over midten og over på høyre side. Litt ommøblering må til innimellom. ;)

Tiden bare raser avgårde, nesten for fort. Jeg bruker sikkert en brøkdel av tiden min til å tenke på han, i forhold til hva jeg gjorde da jeg gikk med Alma, men å fortelle han at jeg elsker han, det husker jeg på!

Utstyrsmessig kommer lillebror stort sett til å arve det meste av storesøster, men noen klær må han jo få. For en stund siden var vi i Sverige, og da plukket jeg med meg noen søte klær!

Den nederste her er i ull, og den ser bare sååå deilig ut. Liker godt at det er så lange brot på buksa, for da kan den tas i bruk tidlig!

3 kommentarer:

Siri sa...

Så kjekt med noge nytt te en ny verdensborger:) Eg glede meg te å få hilsa på veslegutten i mars:) Spennande! Kos deg med livet i magen og nyt helgå:)

*Kristin* sa...

En veldig koselig blogg du har. Gleder meg til å se strikkingen, gangen og barnerommet :)

sandra sa...

så deilige kler- de såg deilige ud!! ull e jo gull;) me glede oss t å bli kjent me an:)