4. mars 2010

Høygravid husmor

Som (høy)gravid har man som regel behov for å gjøre klart til den lille skal komme. Seng, stelleplass, vogn og klær kommer i hus, vaskes og settes klart.

Denne gangen tar denne husmoren det mye lenger.

For plutselig fikk jeg behov for å vaske skapet på vaskerommet, olje salongbordet, vaske kjøleskapet, microen og (snart) ovnen. Og slik bare fortsetter det. For når man vasker vinduene, kommer man på at innerdørene også skulle ha vært tatt, og da ser man at kjøkkenskapdørene ikke ser ut osv. osv. Jeg er sikker på at jeg rekker å vaske både inni, under og over det meste, hvis denne babyen drøyer like lenge som storesøster ...

Jeg har enda ikke møtt en baby som har behov for rent og ryddig skap på vaskerommet, så jeg funderer på hvor dette behovet kommer fra. Og så håper jeg det forsvinner om ikke alt for lenge. Det er slitsomt å gå og tenke på alt som skulle ha vært vasket, for en som vanligvis lever under mottoet "Rent nok til å beholde helsen, men rot nok til å beholde lykken".Men deilig er det når det er gjort! Da kan man ta bilde av de nye vasene som henger forran vinduet, uten å skjemmes over at vinduene ikke ser ut. ;)

5 kommentarer:

Mamma Karlsen sa...

koselig å lese. Kjenner meg veldig igjen. Idag skulle vært vaskedag, men det ble utsatt til senere. Når har du termin? jeg har min den 19 mars, men håper babyen kommer før. Kanskje møtes vi på sykehuset:)

Lene sa...

Så heldig du er som har så mye spennende foran deg... Jeg har selv en liten Alma som nå er 11 måneder, og husker derfor så godt denne ventetiden. Alma kom hele 10 dager over termin og jeg rakk veldig mye de siste dagene. Det ble endel vasking og strikking i ventetiden.

Masse lykke til i dagene som kommer og så gleder jeg meg til å se bilde av prinsen din!

Det hadde forresten vært veldig hyggelig å se storesøster i sin nye uglekjole også...

Lene

sandra sa...

Du e utrolige!! eg hadde ei vaskeri en gang udi svangerskabe sjøl, men ikkje så store så denne;) hihi!! Pass på deg sjøl- deilikt å få d gjort, d blir mindre ti t sånn ittepå;)stilige vaser!!

Unknown sa...

Så søtt slagord. Tror jeg ubevisst har levd etter dette i alle år ;-)
Kos deg fortsatt masse.

Klem ¤

Silje sa...

Fant tilfeldigvis bloggen din da jeg søkte på google etter ideer til bordekking til dåp. Her var det FANTASTISK mye fint. Du er jo utrolig flink og kreativ. Denne bloggen skal jeg følge godt med på. Lurte på hva du laget navnet på bordkortene til barnedåpen med?

Lykke til i resten av ventetiden!