31. januar 2011

Lekekjøkken!

Storesøster fikk BRIO komfyr og IKEA kjøkkenutstyr til jul. Bare komfyren er jo koselig i seg selv, men det blir litt stusselig å  plassere det fine kjøkkenutstyret i en korg ved siden av. En natt jeg satt og flasket lillebror(de kreative cellene mine jobber nemlig aller best om natten), kom jeg på at den søte gamle hyllen jeg hadde plukket med meg på Fretex, kom til å bli perfekt over komfyren. 

I romjulen satte jeg i gang med å male, og det var litt av en jobb. Hyllen var mørk i utgangspunktet, og med alle krinkler og kroker, tok det meg hele seks strøk, før jeg ble fornøyd. Men da ble jeg riktig fornøyd også! Bare se.
Siden vi snart skal i gang med flytting, er hyllen plassert rett på komfyren, bare for fotograferingen sin del. Den skal egentlig henge på veggen. Den har også tre knagger som skal henge på den nederste kanten. Da kan de søte små vispene, skjærefjølen og lignende henge der

Etterhvert som jeg nevner kluter som skal strikkes, kjøkkenhåndkler som skal bli forkle, og nattbord som kan bli vask ved siden av, har mannen min slått fast at dette er minst like gøy for mor. ;)

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Åh, herlig lekkert! :D

Ranveig sa...

Du har fått mye utav julegavene til barna... tog og lekekjøkken! :)

Ingvild sa...

Så fint det blei ja :D Så forstår godt du e fornøyde! Her har snuppa vært på spasertur med kjøkkenet i dag..