24. april 2011

Nymalt!

Tre dagers arbeid i ny-huset er overstått. Etter å ha malt stue og kjøkken, er vi SÅ fornøyde, og klare for å ta fatt på resten av huset. Det er strengt tatt ikke nødvendig å gjøre så mye, men samtidig er det utrolig hvor stor forskjell litt maling kan gjøre! 

På kjøkkenet har vi malt med tåkedis. Samtidig skrudde vi ned "rot" på veggene, dvs. hyller, skinner og fliser. Gleden var stor da vi oppdaget at øyen bare står løst på gulvet. Den kommer vi til å fjerne, for å få plass til bord på kjøkkenet. For å erstatte de tapte skapene, vil vi sette opp veggskap på veggen til venstre. Mens vi er i gang kommer vi til å bytte fronter, (og noen av de skal være rooosa(!). 

Før:Etter:Pipa som var svart, ble tryllet GUL. Fargen heter lykke. Det ble så fresht, solskinnstua, kalles den fra nå..

Før:
Etter: 

Her byr jeg på ett "underveis" bilde, for å vise hvor stor forskjell det faktisk var på før, og etter fargene. Flekkene på veggene er med ny fargen. Gusje-gul-brun, ble altså lysegrå! Fargen heter skumring
 
 Etter:


5 kommentarer:

Helene sa...

For et knall hus dette blir da! Dere er så flinke til å fikse og ordne og styre med ting selv. Gleder meg til å se det på ordentlig!

Nå er jeg forøvrig tilbake i Bergen, så det er bare til å si fra hvis dere vil ha en visitt eller et par utrente malehender med på laget!

sandra sa...

Waw!! Så sprekt!! ELSKE pibå di!! Så stilikt :)) Glede meg t å se d live- heldige me øyå-ja!! Kjekt å ha goe spiseplass på kjøkkene!!

Cathrin sa...

Så utrolig fint d bler:D

Janette sa...

Fiiint! :o)

I & du... sa...

Så kjekt at maling gjer så forskjell! det ble innmari fint - likte spesielt godt pipa! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)