28. mai 2011

Jåle

Her er jeg! I Bergen.

Foreløpig lever vi i en liten boble. Bare oss. Stå opp/sove morgen, fikse noe, leke med ungene, fikse litt til, handle noe som vi trenger for å fikse enda noe, legge ungene, slappe av. Alt i et bedagelig tempo, selvsagt. 
  


Før vi flyttet fikkjeg en gave fra de aller søteste og beste venninnene mine. Til det nye huset. Papirlykker var en del av den. På innpakkningen sto det noe om at det var enkelt, bare papirlykter og ståltråd. Det enkle er nydelig, synes jeg, men så er jeg litt jålete også... Så papirlyktene har fått perler på den enkle ståltråden. 

 

Og så har jeg lovet svigerinnen min å ta bilder av litt mer enn bare lykter og puter, så hun får se hvordan huset ser ut. ;) Men i dag får hun nøye seg med å se at ektorpsofaen har blitt grå, i bakgrunnen.

3 kommentarer:

sandra sa...

Ååååååååå:)) Så fint d blei når du jålte de litt te;) Likte d- de blei mye kjekkere nå!! Sofaen va kjempefine!! Å teksten blei eg rørt av;) Savne dk masse når eg vett me ikkje bare kan ta en spontane tur innom;) Hehe!! Glede oss t juli!

Mamsens hus sa...

Hei :)
Min første tur her inne.
Morsomt å finne nye blogger. :)
Vakre lykter du fikk. :)

Anonym sa...

Så kjekt å se biiiittelitt fra heimen i Bergen...men du kjenner jo meg....dette er jo ikke nok! ;) Jeg gleder meg til å få se massevise og lassevis med oversiktelige, detaljerte, beskrivende og stemningsfulle bilder fra Bergenslivet! Allermest gleder jeg meg til å se det "live". Hurra!! Godt å høre at dere har gode dager der oppe i mellom alle fjellene. Nå er det bare 19 dager til avreise Kristine! Vi stooorgleder oss til ferie med dere. Ha ei herlig uke! Klem fra svigerinnå og co