5. juni 2011

En krok

I den innerste delen av stua, er sofakroken. Ettersom den ikke er særlig bred, har vi valgt å henge tv-en på veggen, og sette alt tv-tilbehøret i et skap (IKEA bestå) i kroken. Mannen har jobbet hardt å skjule alle ledningene, men særdeles behjelpelige barn førte til at den siste listen ikke ble satt på, og slik ligger den enda..

Kroken er koselig, men jeg savner ett bilde over sofaen. I natt da jeg ikke fikk sove, malte jeg et bilde, ja inni hodet selvfølgelig, mulig jeg prøver meg på å realisere det. Hvis ikke er det godt mulig ettårsbildene av ungene havner der. Jeg ønsker meg også veldig, en godstol, men mannen mener at den fortsatt er under diskusjon. Hmrf.

Den gule puta er ferdig. Og det var ett strikketøy av den drøye sorten. De svære flettene gjore at det gikk med tre nøster mer på den gule enn den rosa puten. Nå er jeg ihvertfall ferdig, og fornøyd ble jeg heldigvis!  

I strikkekorgen ligger det nye håndarbeidet. Heklateppe i bestemorstriper. Foreløpig utrolig morsomt!

6 kommentarer:

Mari sa...

Hei:) Dele du oppskriftå på flettene? Så fin!:)

Copenhagen tips sa...

Det hekla teppet du har begynt på var nydelig!
Flink du er til å både strikke og hekle.

Kunne godt tenkt meg oppskriften på hekleteppet du har begynt på.

Jeg er Kristine sa...

Flettene e fra ei oppskrift som hette " A very braidy cowl" den ligger gratis på Ravelry.

Teppet finner dere her : http://attic24.typepad.com/weblog/2010/05/granny-striping.html

Ranveig sa...

Sofaen ble veldig fin grå! Kan tenke meg det er litt mer praktisk... Gleder meg til å komme på besøk om 1 1/2 mnd. Savner dere!

Villblomsten sa...

Flotte puter og teppe så flott ut :-)

sandra sa...

Dk har fått d såå fint!! Glede meg t besøke!! Å du- hyllene sko egentli ver så skjeve at d såg ud som d va meiningå- men så måtte de flyttas litt for å få bøgene inni, å då va de så beine at d såg ud så d liksom egentli sko ver beint!! haha!! Kjekt du påpege d;) Hihi!!