30. august 2011

Her er jeg!

Noen av oss (:meg), har vært så heldige å hatt fire uker ferie i utlandet i sommer. To uker på herlige Kreta og to uker i Minneapolis. Jeg har storkost meg, med stor-familien på Kreta og storesøsteren og gode barndommsvenner i USA. Jeg har også hatt fire uker med sol og sommer, vilket betyr at jeg er klar for høst. Og det er jo en herlig følelse. 

Hverdagen er her. Ungene har begynt i barnehagen, mannen på studiet og jeg er ringevikar. Jeg prøver å fylle opp dagene med vikartimer, og få en fot innforbi på noen skoler, slik at jeg kan kapre ett lengre vikariat etterhvert.


Siden sist har ettårsbildene av ungene kommet opp på veggen. Bildene er tatt av flinke Gry Torkelsen. Jeg er veldig fornøyd med valget om å forstørre i farge, det gir ett mykere og varmere inntrykk enn de svart/hvite. Rammene er fra IKEA, og uten at jeg er så superglad i sølv, ble det veldig fint til disse bildene!

1 kommentar:

sandra sa...

Ja t farga bilder :) D va kjempefint!! Å de sølv-rammene- de va veldi fine :) Perfekt me andre ord:) Bra någen e klar for høst;) Hihi!!! Kos deg me fri imellom!!