5. september 2011

Håndarbeidshøst

Med høsten kommer lysten til å pusle inne. Foreløpig innebærer det strikking og arbeid med fotobok, for min del. Ungene trenger litt nytt til høsten, så sokker er på pinnene. Fotoboken for 2010, skal ferdigstilles før året er omme, og aller helst ville jeg ha hentet inn litt tid - så jeg kunne være ajour, og lage sider etterhvert som bildene ble lagt inn på pcen.

Men det aller jeveste, er å strikke babyteppe, til en liten niese, som kommer i månedskiftet desember/januar. 

Jeg elsker å strikke babytepper. Så da meldingen om at det var ventet en liten prinsesse kom, spurte jeg pent om jeg kunne få strikke teppe til henne. Heldigvis fikk jeg lov til det, og endelig kunne jeg sette i gang med "neste gang jeg skal strikke teppe til en jente, så skal jeg strikke dette" prosjektet. Her ser dere den spede begynnelsen.



















Jeg kjøpte boken med oppskriften i USA. Der kjøpte jeg også en "lær å sy"bok, som jeg gleder meg til å finne frem iløpet av høsten!

13 kommentarer:

Rigmor sa...

ja tepper er gøy :) Gleder meg til å se ditt ferdig, spent på mønsteret :) ha en fin uke og lykke til med sy boka :)

Hegeslilleboble sa...

Det ser aldeles nyyyydelig ut!

I & du... sa...

Er så enig. Babyteppe er noe av det kjekkeste jeg vet å strikke :)
Teppet ser nydelig ut - gleder meg til å se det ferdig! :)

Lykke til med bildebok, jeg skal prøve å lage det til jul. Har aldri laget det før så det blir spennende :)

Helene sa...

Du er så flink, du!
Jeg vil gjerne være med på å kikke i syboka di utover høsten!

Anonym sa...

Ditt teppe så aldeles nydelig ut sikkert vanskelig. jeg strikker i havskum. blir fint det.Strikker det i hvitt noen som har prøvd andre farger på det havskumteppe?

Anonym sa...

Jeg har lett lenge etter det perfekte sengeteppe, og nå har jeg falt over et sengeteppe tidligere i bloggen din som du først strikket som små lapper, men endret til store. Vil du ut med hvor du har oppskriften fra?

Jeg er Kristine sa...

Det er fra et gammelt blad, så det er desverre ikke så lett å strikke likt. Håper du finner noe lignende, som du blir fornøyd med!

Anonym sa...

Du kunne ikke tenke deg å legge den ut her (eller i det minste si hvilket blad du har det fra)? Jeg har lett i mange år...

Jeg er Kristine sa...

Jeg aner ikke hvilket blad det er fra, har bare den utklippte oppskriften, og jeg kan ikke legge ut en kopibeskyttet oppskrifter på bloggen min, dessverre.

frøken ij sa...

Takk for sist :)

Det er jo litt godt med høst og innevær, for da kan man få unna mye. Jeg har (endelig) strikket ferdig ting og tang til nevøen som kommer om ikke mange ukene. Og teppe var det første jeg strikket ;)

Bildebok, ja der sa du noe. Det er jo ganske gøy å sitte med, når man bare kommer i gang. Må vel prøve å lage bryllups- og usabildebok etter hvert. Så har man jo å pusle med i høst også :)

Anonym sa...

Jeg gir meg ikke. :-) Hva med e-mail? Jeg spør om det siden jeg ser du har sendt en oppskrift på engler fra et blad videre til folk via e-mail for noen år siden.

Jeg er Kristine sa...

Uff, nå følte jeg meg fryktelig vanskelig her, beklager!

Legg ut e-post adressen din, så kan jeg sende den til deg. =)

Anonym sa...

Å, nå ble jeg glad! :-) (Ikke noe å beklage)

luddeane@gmail.com