18. oktober 2011

Oppbevaring av leker.

Vi har to løsninger på oppbevaring av leker, som jeg er veldig fornøyd med, så de tenkte jeg at jeg ville dele med dere!

Det første er vitrineskapet.Klassisk utforming, glassdører oppe, skap nede. Litt stort og robust.
GENIALT til å oppbevare leker i! Her er det bare å stue inn, leke på leke, lukke dørene, og slippe å se på rotet. I tillegg til å romme utrolig mye, er det oversiktlig for ungene å plukke leker fra, og mer fristende (virker det som), enn å måtte grave seg nederst i en lekekasse.

I gangen har vi et svært graderobeskap. Vi har satt inn Antonius system fra IKEA, i den innerste delen. De fleste skuffene rommer sykkelhjelmer, fritidsutstyr og skjerf/votte/sokker. 

Men, tre av skuffene inneholder duplo, playmo og togbane. Effektiv oppbevaring, og praktisk, med tanke på at vi styrer når disse lekene havner utover gulvet. Dessuten blir det litt ekstra stas, når vi henter de ned.


1 kommentar:

sandra sa...

Tommel opp for gjemte leker :)) Me åg har pakt vekk d meste- men på rommene oppe. Har en koseli boks så eg lige så godtme duplo(den eg kjøpte i bergen me skyene på) nere i stuå, ellers så har me litt bøker og spill i vitrineskapene me åg:)