18. november 2006

Lyst til å strikke liste

Det er alltid sånn at når man "må" strikke noe, så blir lysten til å begynne på nye prosjekter ekstra stor. Slik er det med meg og julegavene for tiden. Under følger en liste over de strikkeprosjektene som frister meg for tiden, tilfeldig rekkefølge.

1. En wrap i denne boken, "Wrap style" av Pam Allen og Ann Budd. (for å se noen av oppskriftene gå til denne siden).
2. Engelen på fremsiden av denne boken. "Angels a knitters dozen" av Gerdine Strong. Jeg vet at den er litt bestemor, men strikkeopplevelsen frister.3. Og mens vi alikevel er inne på kunststrikk, dette sjalet. Det heter "frost flowers and leaves" og mønsteret står i boken "A gathering of lace". Det er firkantet og nydelig!4. Denne flette kåpe/jakken fra Sandnesgarn sitt Mix hefte nr 0609. En dame på jobben strikket den, og den var enda finere i virkeligheten, tykk og myk og god!5. Voksejakken til Nøstebarn i ull-silke garnet deres, farge lys oliven. Garnet er nydelig, og jakken "vokser" med barnet.6. Chevron Afghan. Gratisoppskrift her. Det er så deilig med strikkede slumretepper, og dette strikkes i lange remser - lettere å ta med seg mens man strikker, dessuten liker jeg mønsteret. (dette bildet er lånt fra benteb, som har en av favoritt strikkebloggene mine)7. Jeg har planer om å skrive ned oppskriften på det rosa smetteskjerfet jeg har vist tidligere, og lage votter som passer til!8. Dessuten har jeg lyst til å lære meg å hekle.
9. Også har jeg alltid lyst til å strikke babyklær.

6 kommentarer:

Bente B sa...

Hei Kristine! Kjempekoselig blogg du har! Og det smetteskjerfet var utrolig flott, jeg venter spent på oppskrift, he he!!!

Brit Niemi sa...

hei Kristine: Det var ikke få ønskeprosjekt, enda flere enn jeg har, tror jeg. Lykke til! Gleder meg tilå se noen av prosjektene dine etterhvert. Mamma

Grete sa...

åå æg misunne deg alt du kan! sko ønska æg au fekk te alt det fina du lage! jaja, ska bli tide når æg kjæme heim ;) då blir d strikke-støtte-klubb enten du vil eller ei! forresten.. d må jo vær noge du lige.. litt sånn husmorskuleaktig!

Ranveig sa...

Jeg kjenner meg veldig igjen... Det er alltid sånn. Når man holder på med noe man skal bli ferdig med er det alltid noe annet som ser så mye kjekkere ut. Gresset virker alltid grønnere på den andre sida...

rossavik sa...

Eg kan godt starta strikke-støtte- klubb, me kan møta ein time før de andre strikkerne og ha grunnkurs i strikking, tihi. Eg hadde likt det ja =) Glede meg t du ska BO her hjemma Grete!

Kristine sa...

.. itte at eg bytta t beta, så blir eg rossavik.. noegen som vett koffår? .. prøve å logga inn med den gamle denne gangen..