21. november 2006

Pastasalat

På lørdagskveld hører det med litt god lørdagsmat, men når vi ikke ville ha taco, pizza eller tandori måtte vi virkelig tenke oss om. Vi ende opp med svigermors nydelige pastasalat! Denne oppskriften er minst nok til fire personer.

Del en rød paprika opp i små biter.Del 200gram skinke opp i små biter ( man kan bruke smårettskinke).Del en purreløk opp i små biter.

Bland alt dette sammen i en stor bolle.
Tilsett en boks smårettbacon.

Og en boks mais (så lenge maken ikke protesterer).
Kok opp 500g pasta og avkjøl under rennende vann.


Bland alt dette sammen med en boks rømme og en pakke majones. Dryss over litt salt og pepper og presset hvitløk hvis du ønsker det.Server med hvitløksbrød! Nam..

(Nå ser jeg at dette innlegget ble litt skjult reklame for Tupperware sin "mini quick chef", men den er genial - så det er greit.)

2 kommentarer:

Reidun sa...

då eg leste dette innlegget i går ringte eg t Kjetil i samme sekund, og beordra han t å kjøpe hvitløksbaguetter t meg! :P (d va litt lettere å lage enn pastasalaten, men eg ska definitivt teste ut den en gang og!) d så veldig godt ut! d e så kjekt at du har en husmorblogg der eg kan hente inspirasjon!

Kristine sa...

hehe, hvitløksbaguett e skikkelig godt! En enkel pose-blomkålsuppe middag hever seg betraktelig hvis man har hvitløksbaguetter til, for eksempel!