8. oktober 2008

Høstferie

For en fantastisk herlig uke! Til tross for en laaang liste over alt jeg har lyst til å rekke i løpet av uken, er det fantastisk å sove ett par timer lenger, spise en god frokost, tenne stearinlys og opp i peisen, mens det detter ned ute! Ahh!

Så kan man sette i gang med det fornuftige, sånn i tolvtiden...Jeg har en liten pause fra hentesettet, og har begynt på 17.mai kjolen (som jeg egentlig tror blir litt stor til 17. mai...). Jeg strikker denne kjolen i størrelse 6-9mnd, i Safran garn, og er nesten ferdig med det kjedelige skjørtet.
(Lykten er fra Riviera Maison, den er så nyyydelig, og jeg har kikket på den siden tidlig i vår. Da jeg endelig hadde bestemte meg for å kjøpe den, hadde de den ikke lenger. Så hjertet gjorde ett lite hopp, (og viskortet ett lite sukk), da jeg så at de hadde fått den inn igjen!)

5 kommentarer:

Kristiane Benedikte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristiane Benedikte sa...

Ja er det ikke gondt med ferie:) Har vell i grunn det på samme måte som deg, slite med å gjøre noe fornuftig. Sitter å strikker på en kjole til meg selv for tiden... Angre litt på at eg har begynt, men må jo gjør den ferdig.

Har laga meg blog nå, så viss du vil så e det bare til å kikke innom av og til.
www.kbbentsen.wordpress.com

Ha ei fine uka:)

Christina kildal sa...

hei1 man finner jo blogger via blogger via blogger for tiden,og jeg må si,at din digger jeg! jeg kan absolutt ikke strikke,men holder meg til scrapbooking og kortlaging som jeg elsker. men tusen takk for flott inspirasjon!! du bor også i stavanger?

sandra sa...

masse fine lysestaker:) hvor er dette?? har du malt?

kjolen er bare sååå søt!! :) hvordan er formen?

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城