8. oktober 2008

Høstferie

For en fantastisk herlig uke! Til tross for en laaang liste over alt jeg har lyst til å rekke i løpet av uken, er det fantastisk å sove ett par timer lenger, spise en god frokost, tenne stearinlys og opp i peisen, mens det detter ned ute! Ahh!

Så kan man sette i gang med det fornuftige, sånn i tolvtiden...



Jeg har en liten pause fra hentesettet, og har begynt på 17.mai kjolen (som jeg egentlig tror blir litt stor til 17. mai...). Jeg strikker denne kjolen i størrelse 6-9mnd, i Safran garn, og er nesten ferdig med det kjedelige skjørtet.




(Lykten er fra Riviera Maison, den er så nyyydelig, og jeg har kikket på den siden tidlig i vår. Da jeg endelig hadde bestemte meg for å kjøpe den, hadde de den ikke lenger. Så hjertet gjorde ett lite hopp, (og viskortet ett lite sukk), da jeg så at de hadde fått den inn igjen!)

4 kommentarer:

Benedikte sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Benedikte sa...

Ja er det ikke gondt med ferie:) Har vell i grunn det på samme måte som deg, slite med å gjøre noe fornuftig. Sitter å strikker på en kjole til meg selv for tiden... Angre litt på at eg har begynt, men må jo gjør den ferdig.

Har laga meg blog nå, så viss du vil så e det bare til å kikke innom av og til.
www.kbbentsen.wordpress.com

Ha ei fine uka:)

Christina kildal sa...

hei1 man finner jo blogger via blogger via blogger for tiden,og jeg må si,at din digger jeg! jeg kan absolutt ikke strikke,men holder meg til scrapbooking og kortlaging som jeg elsker. men tusen takk for flott inspirasjon!! du bor også i stavanger?

sandra sa...

masse fine lysestaker:) hvor er dette?? har du malt?

kjolen er bare sååå søt!! :) hvordan er formen?