9. januar 2009

Alle mine babytepper

Jeg er fryktelig glad i å strikke babytepper, bare se:



Øverst - FISKETEPPE
Fisketeppet strikket jeg enkelt og greit fordi det var ett så utrolig kult konsept. Hele teppet består av lapper som er formet som fisker, men som passer inn i hverandre. Dette teppet er kanskje litt for turkis til min smak, vi får se om det blir en gave.

Under fisketeppet - Lilleprinsens svøb
Dette teppet er simpelthen nydelig. Mykt, lett og delikat! Det er dette teppet som er pakket klart i fødebaggen.

Under Lilleprinsens svøb - Rosa bølgeteppe
Dette teppet minner mye om lilleprinsens svøb, men mangler den ytterste borden. Jeg strikket det for lenge siden, og hadde nok ikke strikket det i dag.

Under Rosa bølgeteppe - ABC teppet
Dette teppet er så søtt, og jeg er like forelsket i det nå, som den gang jeg strikket det. Det er 50% ull og 50% bomull, så det blir deilig til sommeren. Jeg pønsker på dikte Æ, Ø og Å til teppet, og strikket det på nytt.

Under ABC teppet - Bølgeteppet
Dette var teppet som "lærte meg å hekle". Det begynte med restegarn, men endte opp som ett tykt, mykt og varmt teppe. Også dette teppet er jeg veldig glad i, men i første omgang spares det til en eventuell gutt.

Og hvor vil jeg med alt dette? Dere kan jo gjette på hva jeg har begynt å strikke på i dag...

6 kommentarer:

by Siv sa...

Så fantastisk nydelige tepper!!!!
Skikkelig flotte alle sammen...
Ha en fabelaktig flott helg
*Siv*

Anonym sa...

Kremt....tør jeg tippe på et sjette babyteppe?? Jammen godt at lillefrøkna er vinterbarn! :) Få se bilder da....

Men tepper er herlig! Tror lille frøken fryd omtrent var innlullet i et teppe fra fødselen til hun ble ett år...he,he.

Klem

Juno sa...

Åååå, d va mange fine tepper kristine:) Du e bare skamflinke! Eg elskte d nederste å d øverste:) sko ønska eg åg konne strikka:)

ane sa...

Flotte tepper, tror jeg også kan få teppedilla. Det er noe tiltalende med det å kunne tulle seg selv eller noen andre inn i noe slikt.

Småen sa...

SUPERMOM!! Er det mulig.., sitter og leser bloggen din og lurer på hvor tiden og energien min blir av... Hvordan får du det til?

Siddis back home sa...

Så mye flott du lager, jeg er helt imponert, har fulgt bloggen din en stund, har også laget lilleprinsens svøbe og et annet med hjerter som jeg fant et gratis mønster på nettet. Jeg kaller dem sjal i min blogg, da tvillingene var en hemmelighet!