17. desember 2006

Garderobe

De siste to ukene har gangen vår gjennomgått en ekstrem forandring, se bare her:

Før: skohylle, hattehylle, trådkurver og hundebur.


Vi flyttet Melfi inn på kontoret og begynnte å rydde og ta vekk det andre. Magnar la opp et par nye stikkontakter til internett-boksen. Og vi dro til IKEA og handlet.


Valget falt på PAX garderobeskap som vi har visst passer perfekt inn i gangen vår en stund. Her har Bjørnar og svigerfar skrudd sammen skapene og laget hull i bakveggen til sikringsskap og internett-boks. Jeg har skrudd opp hyller og klesstang og skuffer.


Ferdig! Her er skapdørene kommet på plass, med håndtak og det hele. Vi ble veldig fornøyde =)


Og her skal det bli system på alt. Jeg har planlagt melfi skuff, garn skuff, veske skuff, verktøys-skuff, skjerf, votter, luer - skuff, tykke gensere-hylle, matvare-hylle, vinterklær-hylle og sengetøy hylle osv osv

7 kommentarer:

Gretty sa...

mmm, I like!

Ranveig sa...

veldig fint! og det blir enda bedre nå som du har fått enda flere skuffer og en hylle til...

Jeg er Kristine sa...

Ja, nå har jeg skrudd opp alt inni også - det ble fantastisk bra =)Det beste er at det skapet lengst mot døren kan utnyttes mye bedre hvis det er behov for det + at det ene skapet på soverommet har fått mye bedre plass=)

Ruthie sa...

i don't understand any of the writing, but i love the pictures. :) --ruthie

Jeg er Kristine sa...

Hi Ruthie! I love reading your blog, althoug I never comment, sorry. This is the entrance area of our apartment! For a long time we have wanted to buy a new warderobe, and finaly we had the money! Congratulations on becoming an aunt again, say hi to everyone! Kristine

Anonym sa...

Ja, ka sko me gjort uten Ikea t å få orden på livet vårt?!?!?

Hatt sex mens me strikke og gjort oss klar for mandag på søndag, ska me tro reklamen, hvertfall....

Anonym sa...

Sååå bra Kristine og Bjørnar! Kjempefint! Herlig med orden i sakene....som å rydde i sjelen! (smil)Vi snakkes i morgen kveld. Vi GLEDER oss til julefeiring på hytta med dere. O jul med din glede!
Knuse-kos fra meg