14. august 2007

Den nakne sannhet

I helgen har vi vært ledere på TenIn leir på Vaulali, det var fantastisk kjekt!

Før vi reiste fikk vi det i overkanten travelt, og slik det så ut liker jeg ikke å forlate det. Når jeg nevne det på leiren klate Bente å påstå at det var mer rotete hos de. Konkurransemennesket i meg grep meg - og jeg lovet ett bilde og en blogg over hvor rotete det var her når jeg kom hjem. Bente this is for you =)

Voala:

Gulvet fløt over av rester etter pynten jeg laget til leiren, og pulten likeså, av ark, innkjøp og huskelapper.


Symaskinen satt jeg ved til vi dro og bak den kan dere skimte lunchen vår, frokostblandinger med melk.

Rett skal være rett, kleshaugen i sofahjørnet lå ikke der før vi dro. Det er Bjørnar som har "pakket ut".

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tilfeldigvis så kan jeg se gulvet vårt i dag, men på any other day så tror jeg at vi skulle gitt dere beinhard konkurranse når det gjelder rot... Jeg lurer ofte på hvordan det hadde sett ut om vi hadde hatt mer enn ett barn... :S

Jeg er Kristine sa...

Dere? Jeg har alltid sett for meg at dere har det strøkent selv med Mathias...(ikke tull altså). Jeg tror det er ett resultat av att vi bare viser den ryddige siden av oss på bloggene. Ja til mer rot på bloggene..hehe (nå skal jeg gå og rydde)

Anonym sa...

Det er ALDRI strøkent her. :D Tro meg, det er rett og slett ikke prioritert. ;)

Jeg skal la være å klippe bildene så mye fra nå av, så mer av omgivelsene synes. ;)

Anonym sa...

FANTASTISK! Så herlig å ikke alltid trenge å vise den mest perfekte siden av hverdagen. Livet er jo ikke bare et glansbilde og det er til og med litt sjarmerende med rot....(til en viss grad)... Og da er det DOBBELT så deilig å rydde litt og så plutselig ser verden strøken ut igjen....et øyeblikk hvertfall.

Jeg måtte le litt da jeg la merke til utpakkingen til Bjørnar forresten:) Klærne ligger hvertfall ikke OPPI kofferten lengre...

Småen sa...

Hekkan.. Glemte det helt av. Men jeg tror gulvrotet deres slår oss, eneste vi har på gulvet er leker, og det er liksom ikke helt "rot"..

Konge bilde. Jeg liker egentlig rot, særlig når det ikke er hjemme hos meg selv;) Og har du forresten sett hvor fint rotet ser ut i Ikea katalogene?