22. august 2007

Husmorsko del 2

Nå har jeg hatt de rosa crocsene mine i nesten nøyaktig ett år, og jeg er fortsatt like begeistret. De er med på jobb, på besøk, på butikken, i hagen, med ullsokker i på vinteren, på hytte og ferie - over alt. Jeg kunne faktisk tenkt meg å brukt de enda mer, men fargen kræsjer av og til litt for mye.. Da ble løsningen å kjøpe ett par mary jane crocs i gull, de er litt søtere og mer nøytrale =)

Jeg bestillte de på http://www.taylorshoes.com/ på torsdag morgen, på kvelden var de sendt og i går banket postdamen på døren med pakken. Jeg betalte 270kr og er meget fornøyd med både postvesen og taylorshoes =)

Her sammen med de slitte rosa cayman crocsene mine. Mary Jane er smalere i fasongen og sitter litt løsere på foten, men de er veldig gode å gå i fordet!

4 kommentarer:

Småen sa...

Salikatt, du fekk de billigt... Eg betalte 530,- og då fekk eg prosenter...

Jeg er Kristine sa...

Jeg liker å handle på internett jeg, og så lenge varen/e koster under 200kr fra utlandet - er det bare å handle i vei!! (men husk å sjekke fraktkostnadene..)

Jeg er Kristine sa...

Hehe, ser nå at det svaret kom litt ut av det blå.. poenget var at " internett er tingen" ;)

Anonym sa...

Gralla me nye gullcrocs. Såg du hadde de på kjerkå idag, men eg glømte å gratulera deg då. De va søde!
Ei eg jobbe samen med har to par mary jane, og det røda paret har hu tatt av den bagerste reimå. Då blei det liksom litt mer trø-inni-sko. De blei nesten ennå finare syns eg....