14. oktober 2007

Dilla på Tilda

Cappelens Hobbyklubb har i disse dager en vervekampanje som jeg ikke klarte å motstå. Blandt en del hobbybøker kunne jeg velge Jul med Tildas venner og Tildas hus, og som ekstragave kunne jeg velge Tilda syboks. For et par dager siden dalte de ned i postkassen (ok, det var en stor underdrivelse - kunne jeg bestrikke mannen til å kjøre innom på postkontoret for å hente pakken), og den sto virkelig til forventningene mine. Jeg gleder meg til å plukke frem symaskinen og prøve meg!

De siste årene har jeg hatt masseproduksjon av engler, for så å beholde noen selv, og gi bort resten i førjul og julepresanger. Julen 2005 strikket jeg lange tynne engler, og julen 2006 strikket og tovet jeg noen andre engler. I år har jeg planer om å sy Vintage Engler fra Tildas Julehus. Jeg har planer om silke, blonder og fløyel, så får vi se hvordan det går. (Bildet er hetet fra www.pandurohobby.no, der kan også materialsett kjøpes.)


Husker dere kokebøkene mine som jeg slo inn i rosa Tilda gavepapir. Jeg har tydeligvis en tvillingsjel i Lisbeth Dahl. I forsinket bursdagspresang fikk jeg denne nydelige oppskrift permen, som passer 100% til bøkene mine.

2 kommentarer:

Ranveig sa...

Hva beSTRIKKET du mannen med? En søt lien fisk? HEHE...

Jeg er Kristine sa...

Ja, bjørnar også kommenterte den, litt mye strikking her nå...hehe, men den fikk bare stå, for den var jo litt søt...