21. november 2007

Ulltrøye

Jeg elsker ull. Når gradestokken kryper nedover, kryper jeg inn i ullen. Og skulle du komme uanmeldt på besøk, er det stor sannsynlighet for at du finner meg i ullfrote fra topp til tå, med sjal rundt skuldrene eller kroppen inni en utslitt ullgenser.

Denne høsten har jeg som mål å utvide ull-garderoben min, med ullklær som også egner seg utenfor husets fire vegger. Det første resultatet er ulltrøyen fra Lene Holme Samsøes nydelige bok Feminin strikk. Trøyen er strikket i Sandnes Alpakka og den ble myk, fin, god og varm.

(...og det var fryktelig vanskelig å ta fine bilder av ulltrøyen, med fokus på brystregionen, uten å få dobbelthake eller giga pupper.)

9 kommentarer:

Ranveig sa...

Den ble kjempefin!! Kanskje jeg også må prøve meg på en sånn etter at jeg blir ferdig med genseren... Kjekt du er tilbake i bloggeverdenen forresten.

Anonym sa...

så fin den ble! :) når julegavene og litt andre ting er ferdig, har kjeg planer om å strikke en slik en til meg selv.

Ingvild sa...

så fin den var :) fin farge til deg=) kjenner deg virkelig igjen på det der med å surre rundt i ull fra topp til tå, der har du virkelig meg og! :) håpe vi sees i juleferien!

Jeg er Kristine sa...

Takk takk, jeg ble virkelig fornøyd! Og Ingvild, vi må sees i julen ja =) Jeg satser på at jeg kan invitere på besøk i ferdig andre etasje =)

Anonym sa...

Hei. Så koselig blogg du har-og så mye fint du har laget. Ulltrøya er kjempenydelig.
Legger deg til i bligglineslista mi, slik at jeg ikke går glipp av oppskriften på det nydelige smetteskjerfet som du holder på med.

Anonym sa...

Å, så fin den var! Jeg dasser rundt i det ulekreste ulltøyet man kan tenke seg... Er jo bare hjemme å leser til eksamen... Hadde det ringt på døren så hadde jeg IKKE lukket opp!

Kristine sa...

hei

Fikk beskjed av Helen som jeg går i klasse med til å sjekke ut bloggen din. Utrolig mye fint du har laget og ulltrøya var nydelig. Fikk veldig lyst til å lage en slik jeg å

Ranveig sa...

Når kommer oppfølgingsinnlegget til denne posten...? Du har da nok av unger du kan låne rundt deg til å være modell, eller? (Tror du skjønner hva jeg mener, selv om resten ikke gjør det...)

ZWelny sa...

Flott bluse! Som du kan se, kan du lage interessante klær av ull.