19. august 2008

Ferieskatter

Jeg elsker å gå å plukke skjell i strandkanten, og har gjort det siden jeg var liten. Jeg tror jeg har det samme forholdet til skjellplukking, som noen har til fisking. Det gir ro i kropp og sjel samtidig som det er skattejakt.

Skjellene på Nusa Lembongan var ferdig "shabby". Finslipte deler av skjell, i duse pastell og hvittoner. Nydelige! Nå er de plassert bak brudebildet vårt (som har rundet fire år) i stua - og minner om en fantastisk ferie.
Det ble også tid til litt skattejakt i butikkene. Øredobber med skjell og engler laget av skjell, kunne jeg ikke la ligge igjen. Englene faller inn i julepynt-kjøpt-på-ferie tradisjonen, jeg startet i fjor.

5 kommentarer:

Ranveig sa...

Nå var det jammen meg et innlegg i dag også... Det går foreløpig bra med et innlegg til dagen i hvertfall. Jeg tipper at det bare blir et kort innlegg fra meg litt senere i kveld. Tror ikke jeg gidder ta bilde av sjalet og ordne et innlegg om det... får se.

Gretty sa...

fiine skjell! mor tipsa au om eddik, he du fått vekk loktå?

sandra sa...

å så søde engel!! sko åg hatt en sånnen... kjempesøde. skjellå åg!! du e flinke

Anonym sa...

Aaah, du och jag, Kristine. Kjenner meg veldig igjen med skjellplukkingen. På Rhodos var det ingen skjell, men mange fine steiner. Tror det ble et par kilo...

Er ikke helt sikker på hvor jeg vil ha dem enda.

sandra sa...

ja d må me få t snart! eg føle mg klar for litt besøg nå, så eg kan jo be dåkke neste uga! ka me tirsdag? då e eg aleina uanz!