18. november 2008

Kenwood

Ja, det går trått med håndarbeids-bloggingen for tiden. Jeg strikker masse, og har masse planer, men det meste er julegaver, og de kan jeg desverre ikke vise her.

Derfor har jeg bestemt meg for å ha husmoruke på bloggen. Hver dag i en uke, skal dere få se noen av husmorgledene mine.

Først ut er den fantastiske kenwooden min!

Jeg fikk den i bursdagspresang til 19 årsdagen min. Mannen, familie og venner hadde spleiest på herligheten. Jeg hadde ønsket meg den lenge, og var lykkelig over endelig å eie en! Det er en Kenwood Major Classic. Det som er litt spesielt med den, er at den er svart, og det liker jeg sååå godt.

Den er i bruk flere ganger i uken, og jeg er håpløs til å gjøre hva-som-helst for hånd lenger.I dag har jeg brukt K-spaden, og hevet sammen noen herlige brune pinner. Oppskriften finner dere på www.detsoteliv.no.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul Kenwood! Min er hvit og traurig med plastbolle. Men den virker godt da! De brune pinnene ser gode ut.

by Siv sa...

Åååå jeg har såååå lyst på Kenwood, elsker å bake. Men elting er ikke helt min greie :)
Takk for tips om oppskrift!
Ha en supertirsdag
*Siv*

Sigrid Marie sa...

Min er hvit, og arva, men ikke desto mindre verdsatt. Dok mangler jeg bruksanvisningen, den fulgte visst ikke med i arven, så jeg er ganske dårlig til å brike K-spaden min. Hva egner den seg egentlig til??

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看