19. november 2008

Skittentøyssystem

Av alle husmoraktiviteter, er de som er knyttet til klesvask de kjedeligste. Derfor er jeg lykkelig etter at jeg leste om dette tipset på nett. Syv trådkurver i stativ, sortering i forholdt til farger og type plagg. En full trådkurv - en full vask.

Dette systemet gjør det superenkelt å sette på en vask. Det er bare å dra ut den kurven som er full, og sette på.Jeg jobber med merkelapper til å sette på kurvene, slik at mannen også kan bidra. Da skal type klær og hvilket program de skal settes på, stå på lappen.Den øverste korgen er forøvrig håndvask, den er det ikke like lett å få tømt.

9 kommentarer:

Ingvild sa...

Se der ja, lurt system. Her sorteres skittentøy utover hele badet når skittentøykorga begynner å bli full!! Men du, har du så mange ting som vaskes med hånd? Da tror jeg det hadde tatt tid før den korga ble tom hos meg ;)
Ellers, går det bra med deg? Ikke lenge igjen til januar nå, spennende :)
Kleem!

by Siv sa...

Genialt!!!
Min mann trenger litt skilt han også :)
Ha en super onsdagskveld
*Siv*

Anonym sa...

Vi har hatt et lignende system, og det fungerer veldig bra. 40 grader, 60 grader, finvask, ull osv. Veldig enkelt. Og praktisk, siden Olav vasker mest klær her i heimen. ;)

Småen sa...

Ps: Hvis du trenger bleiebøtte, så har eg ei sangenic og ei angelcare..

Juno sa...

ååå..genialt!! det der skal jeg nevne for noen venner som trenger litt sstem i skittentøyet sitt:)

Englemor sa...

Skittentøyvask er kjedelig ja, men takk og lov for teknologien, sånn at vi bare kan sette på maskina og slippe å gå ned til elva med vaskebrett... Så kan vi sette oss ned med strikketøyet heller mens jobben gjøres :-)

Myntebo sa...

Genialt! -tror nok jeg små stjele ideen din nå når vi får to små i huset.

Digger forresten bloggen din ;-)

Anonym sa...

D såg ud så et bra system ja! Hos oss dele me bare inn i lyse å mørke kler, ikkje 40 å 60 grade eingång... Eg har egentle lyst å jer d, men tåre kje ver for sjefete i Trond sin leilighed, hehe. Men viss d e eg så vaske så passe eg på å i d minsta skilla på gradene. Men, men d der såg meir ud så et system eg bør innføra når d komme fleire t i heimen. Kæ ti d nå blir.

Hanne sa...

Dette er et godt system - vi har hatt det i årevis, og fungerer som bare det (så sant vi ikke er for trege med å vaske unna, da....)