9. desember 2009

Julekjolen

Alma sin mormor har vært så snill og strikket julekjole til henne. Kjolen har setesdalsmønster, og er en kombinasjon av to kjoler som dere kan finne mønster på i dette Dale heftet. Kjolen er nydelig, myk og varm, og skikkelig julete.

Jeg har lenge gått med planer om å ta bilder til julekortet, med Alma i denne kjolen. Så fort den var ferdig rigget jeg til med hvit bakgrund, lys og kamera. Det var bare det at frøkna IKKE hadde planer om å sitte eller stå i ro et eneste sekund. Av 137 bilder knipset over en formiddag, var det ingen av bildene som kunne passe på et julekort (ihvertfall ikke etter mammaens standard). Etter å ha vurdert (og slått fra meg) muligheten for å sende ut bilde av bare kjolen, dro jeg på jenta den sjokkrosa reima dressen, og gikk ut. Der ble det flere blinkskudd, så nå er julekortene på vei (puh!).

Her kommer et lite knippe "på vei ut av bildet" bilder, av en aktiv liten frøken, i nydelig julekjole.


10 kommentarer:

Gretty sa...

haha, d æ tuppå si d!! knallfine kjole!

Auuud sa...

Nydelig kjole! :)

sandra sa...

aldeles nydelige kjole!! nå blei julekjolen t sofie sååå kjedelige i forhold!! haha! å du- d e jo standar at d ikkje ska påssa når me har bestemt oss for at NÅ må d gjørs! me leide ett studio me brormin i går, ingen av de blei brugbare... søde alma:)

Juno sa...

ååå, så store hu hadde blitt :)
Kjolen va skamfine:)

Siri sa...

For en aldeles nydelige kjole!! Skjønne godt du ville venta på den før du tok bilde- men synd det ikkje blei nogen blinkskudd av an- e det ikkje typisk vel;)

Trine Lise - Vinn extensions hos meg sa...

aww, vakre lille Alma :)

Hehe, kjenner igjen det der med at de ikke vil stå stille ja :)

micano sa...

Så søt kjole!
Nå har jeg bakt lussekattene dine! De ble veldig deilige og saftige!
Takk for tipset!

Anonym sa...

Søt jente og kjole :) Har hørt at det skal være et triks å være flere tilstede når man tar tilder, slik at en kan ta bilder, å restenkan "lure" ungen til å smile i det riktige posisjonene.

Har minner fra fotografbesøk, hvor vi store måtte sitte som statuer og smile, helt til fotografen fikk minstemann til å smile i riktig posisjon.

Ha en forsatt fin helg!
Oddbjørg

Velkommen til min kreative verden sa...

Kjolen er veldig fin. Fine bilder også.
Jeg likte ideen din med å lage bok. Inspirerende bare å høre om. Jeg gleder meg til å se om det blir noe av: )

strikkedilla sa...

Nydelig kjole i lekre farger.