12. januar 2010

Julesokker

For fire år siden strikket jeg julesokker til mannen og meg selv. Før jul i år kom jeg på at Alma ikke hadde sokk, og det måtte selvfølgelig gjøres noe med! Travle tider førte til at jeg ikke satte meg ned før på lillejulaften kveld, men pinne 7 og fritidsgarn går ganske fort, så sokken ble ferdig den.

Siden dette ble et hastverksprosjekt, ble jeg ikke helt fornøyd med fasongen, jeg krympet originalmønsteret med 1/3, og regningen gikk litt fort.;). Så i de første dagene av januar har jeg strikket to til mini-julesokker til Alma og lillebror.

Her er en av sokkene sammen med en av våre. Så søøøte atte!
4 kommentarer:

Unknown sa...

Godt nytt år!

Så flotte sokker. Har fått et ønske om en slik til ei lita jente. Kan jeg spørre om du brukte mønster, eller tenkte bare stor sokk?

mvh solfrid ¤

Lene sa...

så koselig med julesokk til hele familien ♥ du er jammen flink og ikke minst rask til å strikke. Alltid så fint å se hva du har laget!

Lene

Lena Nomme sa...

Hei!
Fine julesokker! Og en flott blogg! Jeg har lagt meg til som følger.. er spent på å se hva du gjør videre:)
Jeg har en award til deg på bloggen min :)

Anonym sa...

Hei jeg ble helt målløs...alt det fine du har strikket....så den babyjakken hvit den har jeg også stikket mange av ...smart og lange en vragbord nede på armen...det skal jeg og neste gang.....har du strikket luer skal strikke til mitt barnebarn 12 år har du en enkel oppskrift...eller noen tips...er det en rett og en vrang som er lettest....må lese og lese det du har skrevet. åååå det var så mye fint.. hilsen mia