6. februar 2010

Vimpler

Denne helgen er den store bursdagshelgen i familien vår, både Alma og mannen har bursdag. En natt jeg lå og tenkte på bursdagspynt, kom jeg på at Sandra hadde sydd vimpler i fjor, og at DET hadde jeg også lyst til!

Så denne ukens prosjekt har vært tre vimpelrekker til de tre vinduene i stua. Jeg har brukt kjøkkenhåndkler fra Green Gate, rett og slett fordi jeg måtte finne noe jeg likte på kort tid, i tillegg er de litt tykkere enn vanlige bomulls stoff - så vimplene ble litt fastere i fisken. Til bånd brukte jeg skråbånd, og en FANTASTISK skråbåndfot, som gjør jobben så lett som en lek!

Jeg storkoser meg med å sy, er så glad i symaskinen min, som aldri krangler!


I tillegg til de tre store rekkene, ble det en minivimpel-rekke av stoffrestene. Jeg har planer for hvor denne skal henge også, kanskje dere får se i morgen!
Nå skal jeg bake boller og sjokoladekake og rydde og vaske, slik seg hør og bør før 1års feiringen i morgen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagene i huset!
kjempe fine vimpler du har sydd, med nydelige vår farger:)

ønsker deg ei fin helg, med god feiring!
klem

Oddbjørg sa...

Så fine vimplar :)
Tenke det kan vara ein kjekk ting å ta fram kvart år når prinsessa di fylle år, heilt til hu blir for stor. Det er jo så masse "rask" ein kan kjøpa, men dette var eit godt alternativ.

Håpe feiringane har gått bra, og du får ei fin veka.

Oddbjørg

Anonym sa...

Hei.
Ser at du lager mange nydelige bruksgjenstander. Hvilken symaskin har du? Det virker som du er veldig fornøyd med den. Jeg har arvet en Janome fra farmor, men den fusker mye. Trenger en ny som tåler tykke og tynne stoff.

Benedicte