17. februar 2011

Vest til lillebror

Vesten er ferdig!  *hurra*

Mønsteret har jeg kjøpt på Ravelry, det heter eden og er laget av Georgi Hallam. Mønsteret kan forlenges til kjole og er i mange forskjellige størrelser. Orginalen er strikket i bomull, og det spørs som det ikke blir matchende singlet og kjole til søskenparet til sommeren!

Jeg gjorde en forandring, og det var å strikke rillekanten i siden helt ned. Jeg synes det gjorde seg siden det er en vest. Som singlet og kjole, vil jeg ikke gjøre det. Garnet er falk, og jeg har strikket en blanding mellom 18mnd og 2år.


Og så et par foto - blinkskudd. Jeg går for metoden, prøve og feile, i foto-opplæringen min, ihvertfall i første omgang. Jeg har prøvd meg litt på TV innstillingen og i dag var det AV innstillingen sin tur, hehehe. Jeg aner ikke hva jeg holder på med, men øvelse gjør mester sier de. Noen blinkskudd ble det ihvertfall av godgutten.

4 kommentarer:

Ranveig sa...

Tantehjertet mitt smelter! Syns du er flink jeg :)

sandra sa...

Den blei skikkeli kule!!! finaste vesten eg har sitt!! :) Du må bare smykka deg me den- for d e ingen andre så kanfå an;) Hehe:) D me gule boksa va en gooo ide!! Ska se itte d idag- kansje eg må te å sy ei :)

Hegeslilleboble sa...

Kjempefin vest, og herlig gutt også:)

Tidsoptimisten sa...

Oppdaget bloggen din for ett par dager siden, så masse flott du lager! Og skjønne unger <3 I kveld har jeg testet ut polarbrødene, med god hjelp fra mine to små. De falt definitivt i smak!!