29. mars 2012

Hjemmebakt på 1-2-3

Nå har jeg funnet på noe lurt, synes jeg selv... Hver gang jeg baker rundstykker/brød/briketter eller lignende, den type bakst som har fjorten typer korn og frø i seg, så lager jeg klart til en porsjon ekstra. Jeg skriver på en liten lapp hva som mangler oppi, og så er det gjort på 1-2-3, neste gang jeg skal bake!

Nå går det i frokostbrikettene til Grete Roede. Noen skal nemlig til syden i mai, og de er skikkelig sunne, og gode!




Er det noen som vet om man kan kjøpe papirposer ett sted? Ser for meg at melblandingene er lettere å lagre i melpose-lignende poser, enn i diverse tupperware.. Eventuelt hvor de har billige, litt store plastbokser, isbokser blir for små.. 

6 kommentarer:

sandra sa...

Har du tenkt å baga der nere?? LURT å laga klart t nestegang :) Glede mg t å se dg igjen ;)

Jeg er Kristine sa...

Hahaha, nei. Då ska eg kosa meg med ferie og god mat. ;) Men nå i påsken ska eg baka. =)

Randi Kristin sa...

Så lurt! hva med å lagre i norgesglass så er det dekorativt med lagvis ulike typer mel etc?

Thea sa...

flink du er! Jeg skulle ønske jeg kunne bake! Men har ikke europris plasteskeer bilig i alle størrelser?

Thea sa...

flink du er! Jeg skulle ønske jeg kunne bake! Men har ikke europris plasteskeer bilig i alle størrelser?

Anonym sa...

Du kan bruke sånne poser med lynlås(eller hva det nå enn heter), finnes svært så store på ikea f.eks. Eller brukte melposer!!!