1. juni 2012

Høsten er rett rundt hjørnet...

Heldigvis stemmer ikke det helt, men høsten kommer unektelig etter sommeren - og da trenger gullungene mine nye strikkaklær!

Første høstprosjekt ble denne tynne ullgenseren, Bestefartrøye fra boka Strikk til nøstebarn. Jeg har strikket den i str 4 år, men må prøve den på, for å se hvem av ungene som passer den til vinteren. Jeg håper den går på minstemann - for da kan han ha den lenge, og jeg kan strikke i str 6 år til storesøsteren, og hun kan ha den lenge. Genseren er strikket i ubehandlet ull (Newzealand lammeuld), som gjør den utrolig lett, tynn og god!

Jeg eeelsker fargekombinasjonen! Jeg tenker på vitaminer og sol og sommer når jeg ser den, og det kan jo komme godt med i vinter.

Jeg er så heldig å ha husmorferie i helgen. Jeg gørr-koser meg allerede, og regner med at det blir mange timer, både sammen med strikkepinner og symaskin, lydbok og TV. En liten bytur skal jeg også ha meg. Og alt skal skje i mitt eget tempo. Ah! 

6 kommentarer:

Silje sin blogg sa...

For en flott genser. De fargene passet godt sammen;)

Tante Constanse sa...

Så frisk og fin den ble i den fargekombinasjonen!

Systro sa...

Sommerleg vintergenser, ja! Fin Sana-solfarge! Appelsin og fjellfargar!

frøken ij sa...

Ja, høsten er plutselig her (men forhåpentligvis har vi hatt litt sommer først), så det er greit å ha et flott plagg parat til bruk.

Tror jeg skal begynne med et høstprosjekt snart jeg også, så kanskje jeg har Nøstebarntunikaen klar når høsten kommer ;)

Guro sa...

Oj, denne var kjempefin! Elsker fargekombinasjonen:)

Flott blogg du har forresten:)

arnhildliseth sa...

Kjempefin, kristine! Den har eg og strikka t frøkna (i fjor), e ein av mine favoritter, for den e så fin på i tillegg t å være praktisk!