4. juni 2012

Sommerlig!


Da var stua fylt opp med vimpler igjen - vimpelrekken ble sommerlig og jeg er så fornøyd!

Kombinasjonen med noen strikkede flagg og resten sydde, ble kjempefin! Og jeg fikk lyst til å sy eller strikke puter til sofaen, i de samme fargene.Jeg blir alltid overrasket over hvor fort det er å sy. Nå har ikke jeg begitt meg ut på særlig vanskelige ting enda, men det er liksom swish- swosh- ferdig. Jeg har alltid lyst til å sy mer enn jeg gjør, men får liksom ikke satt meg ned. Jeg tror jeg må sette av en fast kveld til symaskinen- hvis det skal bli noe av.

Oppskrift på vimplene:

Jeg brukte Mandarin petit fra Sandnesgarn og pinne nr3.

La opp 30masker. 
Strikk 3 rader rett.
På den fjerde pinnen felles det slik: strikk en maske, så to rett sammen, fortsett til det er tre masker igjen på pinnen, strikk to masker rett sammen og en maske rett.

Fortsett med disse fire radene frem til du har 4masker igjen på pinnen. Strikket tre pinner rett, på den neste pinnen strikkes det to rett sammen to ganger. Så strikkes det to pinner rett, før det strikes to masker rett sammen på den siste pinnen.

2 kommentarer:

Eli Kristin Magnussen sa...

Så artig med vimpler, blir sommerlig og gøy blikkfang med en gang! Du lager så mye flott, imponert over de flotte strikkeplaggene. Godt gjort å få tid til alt! :)

Ha en fin tirsdag!

G-Anette sa...

Så flott det ble! Veldig fint å kombinere hekling og søm ja, det likte jeg :)

Ha en fin tirsdagskveld