27. mars 2007

Lommetøfler

Lommetøfler farer som en farsott over hobbyboden. Noen strikkeoppskrifter blir virkelig populære, sånn går det når man henter inspirasjon i hobbyblogger på nett.

Jeg har strikket dem av den Kool-Aid fargede baby-ullen, dobbelt garn på pinne nr 4,5. De ble litt store og uformelige, så hvis jeg skal strikke flere skal jeg holde meg til garn og pinnenummer i oppskriften.

Men søte ble de =)


6 kommentarer:

Ingvild sa...

Lommetøfler er visst det store om dagen ja :) Har strikket noen jeg og! =)

Anonym sa...

Koffor hette d egentlig lommetøfler? Syns d ligna meir på ein knaggetøffel. (den har jo ein hank så kan hengas på en knagg...) Uansett, sånne tøfler må eg nesten få meg :)

Har store planer om å børsta støv av strikkepinnene mine. Og då e vel lommetøfler et passende prosjekt tenke eg =o)

Jeg er Kristine sa...

Så morsomt at du og har strikt de Ingvild! Vise virkelig at de e populære.

Ingrid, de hette lommetøfler fordi du kan ta de med i lommen/veskå når du går på besøk eller lignende. Og lommetøfler e kjempekjekt og raskt å strikke, så det anbefales!

Anonym sa...

Hmmm...litt kånete å ha med tøflene i veskå når man går på besøg ellår??(...sjøl om fryse-pinne-meg har tenkt tanken någen gånger...) Fins det oppskrift på tøflene i barnestørrelse?

Nå har eg kjøpt 6 mm strømpepinner te høne-strikking på fjellet i påsken. Glede meg! Hønefamilien e KJEMPESKJØNNE hvertfall!

Jeg er Kristine sa...

Kånite ja, men allerede på videregående hadde eg med meg ullstrømper til å sitte i klasserommet med på heldagsprøver og lignende, jeg liker å ha det behagelig ;)

Eg og gleeeder meg te å strikka hønene i påsken. Ska te byen og handle garn i morgen =)

Jeg er Kristine sa...

Tror ikke det finnes oppskrift på barnestørrelser, men har sett at noen har strikket det, sikkert litt på gefylen. Har også sett at noen har tovet de, og at de da har blitt barnestørrelse.