12. mars 2007

Rare meg

Grete har tikket meg.

"Regler: Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir "tatt" må skrive seks ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som "har den", og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt "tatt", og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon"

Hm, seks rare ting om meg.

1. Jeg liker ikke å gjøre ting for første gang, og det kan være alt - også ting jeg virkelig liker, for eksempel liker jeg ikke å gå inn i nye butikker for første gang.

2. Jeg elsker partall, det er ikke det at jeg har noe i mot oddetall, jeg er bare litt ekstra glad i partall. Hvis jeg strikker, må jeg som regel strikke partall antall rader osv. (henger sikkert sammen med at jeg elsker symmetri og likevekt).

3. Når jeg legger meg på kvelden ligger jeg ubevisst å vipper på tærne (krøller dem, strekker dem, krøller dem, strekker dem i en forrykende fart), helt til jeg oppdager det og slutter.

4. Jeg hater å ta ut av oppvaskmaskinen. Jeg setter med glede inn i den, men lar den stå ferdig vasket til Bjørnar tar den...

5. Jeg takler ikke smør under pålegg som smøres. (Men det er noe vi har lært hjemmefra). Det gjelder syltetøy, leverpostei, nugatti osv., og dessuten må det som smøres ut fordeles skikkelig utover hele skiven. Og en ting til med pålegg - jeg spiser bare ett pålegg om gangen (tre skiver med ost). Hvis jeg har forskjellige pålegg på, så angrer jeg alltid på den ene - for den andre smakte bedre.

6. Når jeg blir sint griner jeg, og så vil jeg helst låse meg inn på badet (men det får jeg ikke lov til av Bjørnar lenger)....Bjørnar synes i grunnen hele greia er litt håpløs - for han klarer jo ikke å fortsette å diskutere eller si det han mener når jeg griner - da går liksom rollen hans over til å bli trøster, før diskusjonen egentlig er ferdig..hehehe

Det ser ut som om de fleste har blitt tikket allerede. Så jeg tikker leserne mine, ja akkuratt DU. Fortell seks rare ting om deg i kommentarfeltet =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

6 Rare ting on Tonje

1. Jeg liker ikke å bruke dongeri bukser for første gang selv om etter den ene gangen er de behagelige.

2. Jeg har ofte ikke likt en tv serie, men så har jeg måttet se på det fordi søstrene mine ikke gir tv kontrollen og etter det er jeg som oftest veldig interesert i det showet.

3. Bukser skal være hvite dongeri eller svarte helst ikke rosa eller noe gult.

4. Bare jeg skal bruke min neglefil! hehe.. jaa..

5. Bare små blomster er fine( utenom solsikker) for mange blomster = skog!

6. Jeg må ha en klokke som lager lyd sånn at jeg vet at den virker ( vekker klokke du vet sånn tikk tikk HELE tiden)

Jeg er Kristine sa...

Haha Tonje, morsomt!Spesielt at klokken MÅ tikke..det liker ikke jeg..

Ranveig sa...

jeg skjønner ikke at du ikke har fått ha kontrollen til tv-en... du har jo bare tre storesøstre.... hehe... morsomt med klokka ja!