10. mars 2007

Lue og tøfler

Mellom hostekuler, halspastiller, snytepapir, febernedsettende og smertestillende har jeg strikket bittelitt den siste uken.

Jeg har strikket opp restene av silke-ull garnet fra voksejakken, og det var nok til en lue og ett par med tøfler.3 kommentarer:

Gretty sa...

Tikken! du he an! info på bloggen min :)

Anonym sa...

Hei!

Må bare seie at eg synest den bloggen din er utruleg kul! Kjempegøy med refleksjonar kring strikking, som er ein av mine favoritthobbyar. I alle fall i mindre travle periodar.
Du slår meg som ein superstrikkar: mitt skap er fullt av såkalte UFOar. Eg er vel meir typen som grunna lite tålmod har fem prosjekt om gongen som eg byttar på. Det tek litt lengre tid, men ting blir ferdige då og.

Veit du forresten om det finst strikkepinnar eller heklenåler som kjem gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen? Skal ut på ein 12 timars flytur kvar veg i påsken, men eg har tidlegare måtte legge igjen pinne 3,5 på gardermoen- sola. Kjekt å ha handarbeid når ein sitter så lenge i ro likevel.

Oi- lang kommentar. Ikkje sikkert du veit kven eg er eingong. Men eg er Bjørg Ims, venninne av Ranveig. Hehe..

Jeg er Kristine sa...

Hei Bjørg!

Så koselig med nye kommenterere =) Jeg husker deg ja! Jeg har tross alt vokst opp med Kvamsøeheimen som mitt andre hjem ;)

Når det kommer til strikkepinner og heklenåler på fly, så ser det ikke ut som om det er ulovlig se: http://www.luftfartstilsynet.no/passasjer/article381.ece. Jeg tror imidlertid at jeg hadde valgt heklekrok i plast eller bambuspinner.. og kanskje ikke de tynneste?

Jeg har ikke hatt med strikketøy på fly selv, men hadde nok prøvd meg hvis jeg skulle fly i tolv timer!

Håper du/dere får en fantastisk påske!!