27. september 2007

1/8

Jeg er en utålmodig sjel, og nå har jeg bestemt meg for å ha syv eller ni spredte fargerike fisker i teppet mitt. Jeg har strikket to remser og er 1/8 ferdig! den ene fargerike fisken som jeg så langt har strikket lyser virkelig opp, slik hensikten var. Jeg tror jeg kommer til å bli meget fornøyd.

Og nå kan jeg mønsteret utenat, så fra nå av skal det være på bussen, på toget, på forelesning strikketøyet mitt. Så skal jeg kose meg med sengeteppet mitt på kveldstid!

Fargene på det øverste bildet er mest rett.
7 kommentarer:

Reidun sa...

Kuult!!! :)

Ranveig sa...

Veldig fint - I like!

Jane Birke Nielsen sa...

Det blir bare så flot dit tæppe

mille sa...

Gøy å se at flere får glede av oppskriften! Jeg følger med og blir selv inspirert til å strikke ferdig mitt eget! Syns du har valgt veldig fine farger og at det blir artig med noen frekke innimellom. Jeg holder en knapp på 7, eller evt. også 5, så blir det litt mer tilfeldig!

Bai sa...

Bra fargeval!
Strikker du på forelesninger? Eg har lurt på det fleire gonger, men eg tørr ikkje - er litt redd for å fornærme dei som pratar. Er det allment akseptert å gjere det? Vil så gjerne :-)

Jeg er Kristine sa...

Hehe, jeg strikker på forelesninger ja. Når det blir kjedelig plukker jeg opp strikketøyet - for jeg er så rastløs, og strikketøyet hjelper meg til å konsentrere meg. Jeg har ikke fått noen klager eller stygge blikk, men holder meg til enkle strikketøy slik at jeg kan se mye opp, og pinner som ikke klirrer..

Brit-Elin sa...

teppet ditt blir stilig :) si ifra om du starter husmorskole, for da er jeg den første du får søknad fra ;) hehe