21. september 2007

workin` 9 to 5


Beklager mobilbildet, kameraet er på ferie.

Jeg er ferdig med 9 to 5 socks, og de ble skikkelig fine! Mønsteret var lett å lære seg, men er ganske "pottlite", så det har tatt litt tid å strikke de. Jeg har brukt sisu, på pinne 2,5, og er veldig fornøyd med det.

Jeg er tydeligvis inne i en sokkeperiode, og neste par ut er Firestarter socks.

5 kommentarer:

Bai sa...

Nå, ja. Det er vel ingen grunn til å bli stresa heilt endå. Eg veit bare at om eg skal få laga julegaver må eg begynne tidlig. Seinare på hausten blir det så mykje styr med eksamenar og slik.
Herlig mønster på dei sokkane!

Anonym sa...

fine sokker. skal prøve meg på de etter hvert jeg også. når bare jeg blir ferdig med litt julegaver og slik. har jo en del sokkegarn liggende. :) og de sokkene du skal begynne på - lekre detaljer! har lagret oppskriften så kanskje blir det slike også. god helg :)

Anonym sa...

se der ja, du har lagt de sokkane :) Flink og flittig du e :) Begynte på de i sommer, men så sto eg litt fast. har lagt de vekk litt nå, og vente på motivasjon til å begynna på de igjen! så om eg ikkje får det til når eg begynne på igjen, så kan eg jo kanskje høra med deg :) Ha enn videre fin søndag ;)

Penelene sa...

Fantastisk blogg du har. Nå har jeg kosa meg, og gleder meg til å følge med hva du gjør fremover. Du har noen strålende ideer.

Gretty sa...

å gjett kem så fekk dei fine sokkane!! ;D en skikkelig house-warming-gift! :D tusen takk igjen, dei kjæme te å bli godt (men fint) brukt!