25. september 2007

Fisketeppe

Fisketeppet har fasinert meg fra første gang jeg så det. Jeg har tidligere begynt på ett i regnbuefarger, men ble ikke fornøyd med fargene og oppskriften. Da jeg oppdaget milles fine oppskrift, fikk jeg på ny lyst til å begynne på det! Men nå trenger jeg hjelp igjen, det er denne besluttningsvegringen...

Hovedfargen på teppet blir to turkisfarger. Den mørkeste turkisfargen er litt mørkere enn på disse bildene. Jeg har kjøpt inn ett rødt nøste og to i gulfarger, og jeg liker den fargekombinasjonen. Men hvordan skal jeg bruke de knallske fiskene.

Skal jeg strikke teppet med en rød fisk i?


Skal jeg strikke teppet med en liten stim fargerike fisker i ?

Eller skal jeg strikke teppet med spredte fargerike fisker?

Mitt teppe vil bestå av en del flere fisker enn dette. Det blir seks i bredden og en del flere nedover. Hva var tøffest? Hvis noen har lyst til å leke seg litt med fargene, så har jeg laget bildene på denne siden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig fargekombinasjon! Jeg tror jeg stemmer for litt tilfeldig spredte fargerike fisker, ser for meg at det kan ta seg bra ut. Et annet tips er at når du har et slikt element prøv å la det være oddetall.

Gleder meg til å se fremdriften!

Gretty sa...

mi tu syns stimen va fine! spente på resultatet!

Jeg er Kristine sa...

Tusen takk for hjelpen! Alltid godt å få litt bekreftelser.. Og jeg er veldig enig med deg ane, ang. at det bør være oddetall.